banner388

Teknik Direktör Film Setinde

Teknik Direktörü Samet Aybaba Bordo Bereliler Suriye film setini ziyaret etti

Teknik Direktör Film Setinde

Teknik Direktörü Samet Aybaba Bordo Bereliler Suriye film setini ziyaret etti

20 Ocak 2017 Cuma 10:42
Teknik Direktör  Film Setinde

Bir zamanların Beşiktaş’ın efsane futbolcusu şimdilerin ise tecrübeli teknik direktörü Samet Aybaba film setinde güründü.

Çekimlerine Osmaniye ve Adana’nın ilçelerinde devam edilen Bordo Bereliler Suriye film setine ziyarette bulundu. Çekimleri yakından takip eden Aybaba, “Aksiyon sahnelerinin çekimine denk geldik. Oldukça başarılı ve kaliteli bir film geliyor” dedi.

Çekimlerinde sona gelinen filmin setini Samet Aybaba’nın yanı sıra Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk de ziyaret etti. Başkan Öztürk, “Kozanımız tarihi ve doğal güzellikleri, ekonomik fırsatları ile reklam, dizi ve film ekiplerinin gözdesi oldu. Geçtiğimiz yıl ’Veda Mektubu Ankara Yazı’ ve ’Dağ 2’ filmlerinin çekimleri ilçemizde yapılmıştı. Kozan olarak 2017’nin ilk günlerinde Bordo Bereliler Suriye filmine ev sahipliği yapmaktan büyük gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Yapımcılığını 16 Yapım Medya olarak Ali Ertem ile Erdoğan Yaprak’ın yaptığı, yönetmenliğini Erhan Baytimur’un, senaryosunu Coşkun Gündoğdu’nun yazdığı, “Bordo Bereliler Suriye” filminde Cenk Ertan, Sedat Mert, Arda Esen, Açelya Elmas, Feyza Çıpa, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Yaşar Uzer, Burak Arslan, Erdoğan Yaprak, Ali Ertem, Oğuz Yağcı, Taner Bahadır, Turgay Atalay, Tayfun Sav, Alper Atak, Kübra Dilara Çelen, Kahraman Sivri ve Kadir Turan rol alıyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.