banner388
banner390
banner410
banner408

Tam 240 metre yükseklikte cam teras

Yerden tam 240 metre yüksekte kurulan cam teras ziyaretçilerini hem heyecanlandırıyor hem de korkutuyor.

banner269

Tam 240 metre yükseklikte cam teras

Yerden tam 240 metre yüksekte kurulan cam teras ziyaretçilerini hem heyecanlandırıyor hem de korkutuyor.

10 Ocak 2018 Çarşamba 13:10
Tam 240 metre yükseklikte cam teras

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde 240 metre yükseklik hizmete açılan cam seyir terası her yıl yüzbinlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

“GÖZETLEME TEPESİ”

Zigana dağı ve yeni Zigana tüneliyle Karaca Mağarası'nın tam ortasında yer alan cam seyir terasının olduğu bölge Osmanlı döneminde savunma ve gözetleme tepesi olarak kullanılıyordu.

“HERKES GÖRMELİ”

Derin vadi manzarasıyla etkileyen cam seyir terasıyla ilgili konuşan Bursalı Asım Emre Karaca, "Yapılan çalışma çok güzel olmuş ve turist çekeceğini düşünüyorum. Uludağ’da da ayaklarım titremişti ama burada daha çok titriyor. Manzara da çok güzel. Herkesin gelip görmesini isteriz” dedi.

“AYAKLARIM TİTRİYOR”

İlk sosyal medyada gördüğünü ifade eden Özkan Karaca “Gümüşhane’ye giderken uğrayıp görelim dedik. Güzel ve heyecanlı. Ayaklarım titriyor. Kirişlerde yürüdüm zaten. Camın üzerinde başta biraz korktum. Turizm açısından heyecan katacak. Gümüşhane’ye ve Torul’a yakışır bir çalışma olmuş. Emeği olanların eline sağlık” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özden 2018-03-07 22:11:27

Daha yeni açılan bir yer, her yıl nasıl yüzbinlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor merak ettim doğrusu.