banner388
banner390
banner410
banner408

Survivor’da Elemeye Kim Kaldı?

Survivor yarışmasında elemeye kimlerin kaldığı dokunulmazlık oyunuyla belirlendi

banner269

Survivor’da Elemeye Kim Kaldı?

Survivor yarışmasında elemeye kimlerin kaldığı dokunulmazlık oyunuyla belirlendi

05 Mart 2017 Pazar 11:06
Survivor’da Elemeye Kim Kaldı?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor, izleyenler ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı her sezon farklı isimler yarışsa da fenomen halini alan program bu yıl da reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

İzleyenlerin en fazla merak ettikleri ise Survivor 2017’de kimin eleneceği sorusu. Bu soru cevabını dokunulmazlık oyunun yapılmasıyla buldu. Finale kalan dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandı. Bireysel anlamda oynanan dokunulmazlık oyununu ise ünlüler takımından Sema kazandı.

Dokunulmazlık oyununda en fazla ismi yazılan yarışması Sabriye olurken bireysel dokunulmazlıkta oyunu kazanan Sema ise Adem’in ismini verdi.

Bu akşam yeniden oynanacak olan dokunulmazlık oyununda iki kişinin daha adı belirlenecek ve en az SMS alan kişi yarışmadan elenecek

Son Güncelleme: 05.03.2017 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.