banner388

Suriye'ye 80 tır un  

Suriyeliler için yapılmış olan acil un çağrısına kayıtsız kalamayan yardımseverler 2 bin ton unu Suriye'ye gönderdi.

Suriye'ye 80 tır un  

Suriyeliler için yapılmış olan acil un çağrısına kayıtsız kalamayan yardımseverler 2 bin ton unu Suriye'ye gönderdi.

08 Mayıs 2019 Çarşamba 19:19
Suriye'ye 80 tır un  

Türkiye'nin dört bir yanındaki hayırseverlerin yardımlarıyla gönderilen unlar sınır ötesine ulaştı. Suriye'nin Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı hareketları bölgelerinde bulunan kamplarda ihtiyacın fazla olması ve saldırıların artması nedeniyle ekmek ihtiyacı oldukça arttı. Ekmek üreten birçok fırının durma noktasına gelmesiyle yardım çağrısı yapıldı. Bu çağrı üzerine de farklı il ve farklı dernekler tarafından bölgeye 80 tır un yardımı sevk edildi.

Gönderilmiş olan 80 tırlık unun ülkenin kuzeyinde bulunan fırınlarda ekmek yapılarak halka ulaştırıldığı da gelen bilgiler arasında.
 

Anahtar Kelimeler:
SuriyeYardım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali nadir 2019-05-09 01:25:29

ne guzel iste boyle toplayip gonderin Suriyelileri bakacaksaniz orda bakin kim kimdir bilmiyoruz..biktik biktik..onlari cok isteyen sarayina evine alsin...Turkiye yol gecen hani degil ..

Avatar
eski samsunlu 2019-05-09 16:40:27

Ne yaparsan ''ALLAH'' için yapacaksın demişler güzel ama ALLAH sana göz akıl vermedimi, görmüyormusun... yollarda,caddelerde, parklarda, tranvayda gezenleri eğlenenleri..Sırıtan asker yaştaki suriye gençlerini..utanmazlar.. nerde bizim milletimiz..Onlar için ağlardık şimdi kendimize ağlıyoruz..İŞ KERİZLİĞE GİTMİŞ DURUMDA..kovun gitsin..

Avatar
selim 2019-05-09 15:08:26

yardım etmek insanı gözetmek tabi ki iyi bir şey ama kendi en yakını dururken anasına babasına bile elinde bir poşet meyve ile gitmeyen her cuma hutbesinde yakın akrabayı gözetin emrinden hiç bir şey anlamayan kişiler konu bu araplar ve benzerleri olunda acayip yardım sever oluyorlar...önce kendi insanımız yeterse artarsa başkası...