banner388

Süper Lig'de Değişen Teknik Direktör Sayıları

Süper Lig'de teknik direktörle yollar ayırma fırtınası ligin 18. hafta sonunda da devam etti

Süper Lig'de Değişen Teknik Direktör Sayıları

Süper Lig'de teknik direktörle yollar ayırma fırtınası ligin 18. hafta sonunda da devam etti

24 Ocak 2017 Salı 12:19
Süper Lig'de Değişen Teknik Direktör Sayıları

Süper Lig'de teknik direktörle yollar ayırma fırtınası ligin 18. hafta sonunda da devam ediyor. teknik direktör değişikliğinin en çok yaşandığı ligler klasmanın da Türkiye Spor Toto Süer Lig ilk sıralarda yer almaya devam ediyor gibi.

Sezon öncesi ve sezon sonrası olmak üzere şu ana kadar Süper Lig'de 12 teknik direktörün görevine değişik nedenlerle son verildi.  Sezon başladığı günden bu yana ise değişen teknik direktör sayısı ise 7 oldu. En son değişiklik ise, Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’da İbrahim Üzülmez ile yolların ayrılmasıyla yaşandı. 

Gaziantepspor yönetimiyle görüşen İbrahim Üzülmez’in, karşılıklı anlaşma sonucu ayrılık kararı aldığı öğrenildi. Gaziantepspor Kulübü yöneticileri tarafından da doğrulanan ayrılık kararı ile ilgili açıklamanın ise kulübün resmi sitesinden yapılması bekleniyor.

Öte yandan 12 Aralık’ta İsmail Kartal’ın yerine takımın başına gelen İbrahim Üzülmez, kırmızı-siyahlı ekip ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştı. Üzülmez, takımın başında çıktığı Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve Antalyaspor maçlarından da mağlubiyetle ayrılarak, 18 hafta sonunda 11 puanla son sıraya kadar düştü.
Son Güncelleme: 24.01.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.