banner388

'Süper İmam'ın Süper Mal Varlığı

FETÖ’nün “Süper imamı” ve Fethullah Gülen’in ikinci adamı Cevdet Türkyolu'nun mal varlığı dudak uçuklattı

'Süper İmam'ın Süper Mal Varlığı

FETÖ’nün “Süper imamı” ve Fethullah Gülen’in ikinci adamı Cevdet Türkyolu'nun mal varlığı dudak uçuklattı

26 Ağustos 2016 Cuma 10:58
'Süper İmam'ın Süper Mal Varlığı

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürüttüğü soruşturma kapsamında  FETÖ'nün ikinci adamı olan "süper imam" lakaplı Cevdet Türkyolu'nun 12 akrabası gözaltına aldı, daha sonra ablası Vildan Erus ve eniştesi Kemal Erus'un da bulunduğu 8 akrabası tutuklandı, diğerleri ise serbest bırakıldı. Mahkeme ayrıca Cevdet Türkyolu ve 12 akrabasının tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verdi ve araştırma başladı.

Yapılan araştırmalarda Cevdet Türkyolu'nun İstanbul'da 11, Sakarya'da 24, İzmit'te 3 ve Ankara'da 1 tane olmak üzere toplam 39 taşınmaz mülkü bulundu, 1999'dan beri ABD'de yaşayan Türkyolu, Fethullah Gülen'in Pensilvanya'daki malikânesinin yanındaki 3 katlı bir villada ailesiyle oturduğu, Pensilvanya civarında 2 ayrı villası daha bulunduğu ve ABD bankalarında ise 1.8 milyon dolar nakit parası bulunduğu ortaya çıkarıldı.

Cevdet Türkyolu'nun Sakarya'da yaşayan akrabalarının mal varlıklarının toplamı ise yaklaşık 50 milyon lira civarında.

Son Güncelleme: 26.08.2016 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNLUYUM ARKADAŞ 2016-08-26 15:34:05

Allah c.c. azabı lanetı ukadar musluman ahı bedduası uzerınıze olsun ebu cehıl tohumları