banner388

Süleyman Soylu'dan sert tepki: Hadi oradan densiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Saadet Partisi ile ilgili konuşmaları nedeniyle kendisini eleştiren vatandaşa, "24 Haziran'da Saadet Partisi sattı bu milleti, hadi oradan densiz" dedi.

Süleyman Soylu'dan sert tepki: Hadi oradan densiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Saadet Partisi ile ilgili konuşmaları nedeniyle kendisini eleştiren vatandaşa, "24 Haziran'da Saadet Partisi sattı bu milleti, hadi oradan densiz" dedi.

19 Mart 2019 Salı 11:48

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Üsküdar'da yaptığı konuşmasında Saadet Partisi hakkında sert eleştirilerde bulundu. Bakan Soylu, kendisine tepki gösteren bir vatandaşa, "24 Haziran’da Saadet Partisi sattı bu milleti, hadi oradan densiz" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Saadet Partisi ile ilgili sözlerini eleştiren bir vatandaşa “24 Haziran’da Saadet Partisi sattı bu milleti, hadi oradan densiz. Karamollaoğlu sattı. Densiz, ne söylüyorsun? Utanmadan bir de milletin içine çıkıyorsunuz" dedi.

Üsküdar'da konuşan Soylu, “Seçimlerden hemen sonra eğer hükümetimiz zafiyete uğrarsa Doğu ve Güneydoğu’da valileri, kaymakamları sokağa çıkarmazlar. Bu sözleşmeyi yapan Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’dur, FETÖ’dür, PKK’dır, HDP’nin sözde vekilleridir” ifadelerini kullandı.

Soylu’nun ifadelerine dinleyicilerden tepki yükseldi. Bir katılımcının Saadet Partisi’yle ilgili sözlerini eleştirmesine karşılık veren Soylu, Saadet Partisi'ni ‘PKK’yi Meclis’e taşımak’la suçladı:

“24 Haziran’da Saadet Partisi sattı bu milleti, hadi oradan densiz. Karamollaoğlu sattı. Densiz, ne söylüyorsun? Utanmadan bir de milletin içine çıkıyorsunuz. PKK’yı Meclis’e siz taşıdınız. Maden katlanamayacaksınız neden PKK’yla ortaklık yapıyorsunuz? Bugün Adıyaman’da belediye başkan adayı bir yanda PKK işareti yapmaktadır, bir taraftan da Saadet Partisi işareti yapmaktadır. Çok net ve açık. Erbakan Hoca niye Milli Görüş’ten başka bir şey söylemedi. Milli dedi, milli. Millilikten ayrıldınız ve bu ülkeyi sattınız, hala satmaya devam ediyorsunuz. Bir milletvekilliğine sattınız.”

Süleyman Soylu’nun ifadelerine itiraz eden Saadet Partilinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-03-19 13:21:20

Eleştiren Vatandaşı neden gözaltına alıyorsunuz? Sizin demokrasi anlayışınız bu mu?

Avatar
Ercan Uzuner 2019-03-19 14:22:02

Bu samsun haber nasıl bir yayın organı. Bir öyle bir böyle

Avatar
55 2019-03-19 13:49:05

densizmi:D hiç gülecegim yoktu adam kendine diyor

Avatar
canik55 2019-03-19 21:40:12

peki osloda neden görüstünüz pkk ile ? ;)

Avatar
Soylu adamdır 2019-03-19 13:26:52

Şuan hükümette görev alan en sağlam adamlardan biridir Süleyman Soylu.