banner388
banner390
banner410
banner408

Spiker Asla Taraflı Olamaz

TRT’nin başarılı spikerlerinden Cüneyt Ersan, spor spikerliğinin gördüğünü en iyi şekilde anlatmaktan geçtiğini söyledi.

banner269

Spiker Asla Taraflı Olamaz

TRT’nin başarılı spikerlerinden Cüneyt Ersan, spor spikerliğinin gördüğünü en iyi şekilde anlatmaktan geçtiğini söyledi.

23 Ocak 2017 Pazartesi 14:15
Spiker Asla Taraflı Olamaz

 
Spiker asla taraflı olamaz, gördüğünü en iyi şekilde anlatmak zorundadır” bu sözler TRT’nin başarılı spikerlerinden Cüneyt Ersan’a ait.

Evkur Yeni Malatyaspor-Mersin İdmanyurdu maçını TRT’de naklen sunumunu gerçekleştirdikten sonra TSYD Malatya Temsilciliği tarafından düzenlenen sohbet toplantısında konuşan Cüneyt Ersan, mesleğini icra edenlere ve de bu meslekte bulunmak isteyenlere tavsiye niteliğinde görüşlerde bulundu.

Kendisinin de yerel medyadan bu günlere geldiğini söyleyen Cüneyt Ersan, alanında her zaman iyi olmak ve objektif duruşu en iyi şekilde sergileyebilmek için mücadele ettiğini söyledi.

Konuşmasının devamnda “Ben de Konya’da bir yerel kanalda uzun süre çalıştım ve TRT’ye geçtim. Anadolu’da yerel medyanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu nedenle TSYD Malatya temsilciliğinin bu sohbet toplantılarını oldukça önemli görüyorum. Malatya’ya defalarca geldim ve gittim, spor konusunda Malatya güçlü şehirlerimizden bir tanesi. Spiker maç anlatırken asla taraf olamaz. Taraf olursa bu işi yapamaz ve bir süre sonra ona maç vermezler. İyi bir spiker gördüğünü en iyi şekilde seyirciye anlatandır. Ama taraf olursanız asla iyi bir maç anlatamazsınız” diye konuştu.

Futbolda ilginin stadyumların doluluk oranlarıyla karşılaştırıldığında aynı seviyelerde olmamasının üzücü olduğuna vurgu yaparken bu anlamda seyirci sayısının arttırılması için herkesin üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmesinin önemli olduğunu söyledi.
 
 
 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunSpikerTRT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.