banner388
banner390
banner410
banner408

Sinop'u Yıkan Ölüm Haberi

Beşiktaş'ta yaşanan hain saldırıda yaşamını yitiren Sinop'ta yaşayan 22 yaşındaki tıp fakültesi öğrencisi Mustafa Berkay Akbaş, Sinop'ta büyük üzüntüye neden oldu.

banner269

Sinop'u Yıkan Ölüm Haberi

Beşiktaş'ta yaşanan hain saldırıda yaşamını yitiren Sinop'ta yaşayan 22 yaşındaki tıp fakültesi öğrencisi Mustafa Berkay Akbaş, Sinop'ta büyük üzüntüye neden oldu.

12 Aralık 2016 Pazartesi 11:26
Sinop'u Yıkan Ölüm Haberi

Cumartesi gecesi Beşiktaş'ta yaşanan bombalı saldırıda Sinop'ta yaşayan İnşaat Mühendisi Salim Akbaş ve Mimar Zeynep Gültekin Akbaş'ın iki çocuğundan 22 yaşındaki Mustafa Berkay Akbaş da yaşamını yitirdi.

Ankara Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Mustafa Berkay Akbaş, hafta sonu tatili için arkadaşlarıyla birlikte Ankara'dan İstanbul'a gitmiş, ancak bindikleri takside saldırıya yakalanmıştı. Akbaş'ın İstanbul 29 Mayıs Hastanesinde ameliyata alındığı ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadığı öğrenilirken, şehit gencin babası Salim Akbaş, patlama haberini alır almaz sosyal medya hesabından oğlundan haber alamadığını yazmıştı. Akbaş, “Oğlum İstanbul'daki patlamada olay yerindeymiş. Kendisinden haber alamıyorum. Adı Mustafa Berkay Akbaş. Bilgisi olan lütfen arasın” diyerek irtibat numarası yazmış ve oğluna ulaşabilmek için yardım istemişti. 

Oğullarının şehit olduğu haberiyle yıkılan aile, Adli Tıp Kurumuna kaldırılan gencin cenazesini almak üzere İstanbul'a gitti. Akbaş'ın cenazesi bugün Sinop'ta toprağa verilecek.
Akbaş, bugün son kez evinin önüne getirildi. Çok sevdiği Fenerbahçe takımının bayrağıyla tabutu kaplanan Berkay için gözyaşları sel olup aktı. Evlatlarını kaybetmenin acısını yaşayan Zeynep ve Salim Akbaş ile abla Dr. Selin Akbaş güçlükle ayakta durabildi. Yakınları tarafından teselli edilen aile tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

19 yaşındaki Berkay, bugün öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Son Güncelleme: 12.12.2016 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.