banner388

Sigaranın Lıght'ı var demeyin

Zararlarını kabul etsede sigara içmekten kendini alamayanların tercihleri çeşitlilik gösteriyor

Sigaranın Lıght'ı var demeyin

Zararlarını kabul etsede sigara içmekten kendini alamayanların tercihleri çeşitlilik gösteriyor

23 Mayıs 2017 Salı 13:47
Sigaranın Lıght'ı var demeyin

Kimileri için sigaranın zararları önemsenmese de bunu kalee alanların varlığı da yok değil. Onların tercihi ise light sigara 

Kansere yakalanma riski diğerlerine göre fazla

Sigaralar hakkında yapılan araştırmalar insan sağlığı üzerindeki zararlı etkisini ortaya koymuş durumda. Kullanıcıların sigara içerken daha az zarar görme gereknsimini karşılayan 
ürün ise pek çok sigara içen kişinin tercih etmiş olduğu light sigaralar. Peki bu sigaralar sanıldığı kadar zarardan uzak durumda mı?

''Light'' sigaralar uzun yıllar önce düşük katran seviyesine sahip olması nedeniyle piyasaya çıkarılmıştı.Amerika'da yapılan bir araştırmada ''light'' sigara içenlerin akciğer kanserine yakalanma oranı normal sigara kullanıcılarına göre daha fazla. Buna neden olan durum ise sigara filtresinde bulunan deliklerin ciğerlere daha fazla duman gitmesine neden olması. Uzmanlar filtresinde delik olan sigaraların yasaklanması gerektiğini belirtiyor. 

Kaynak: nediyor.com

Son Güncelleme: 23.05.2017 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şevki Akal 2017-05-23 14:49:56

28 yıldır bu meslekteyim sigara sektöründe böyle komik birşey duymadım.