banner388

Sharapova Sırrını Açıkladı

Ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova sırrını açıkladı

Sharapova Sırrını Açıkladı

Ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova sırrını açıkladı

21 Mart 2017 Salı 18:07
Sharapova Sırrını Açıkladı

Doping kullanması nedeniyle Uluslararası Tenis Federasyonu’ndan 2 yıl maçlardan men cezası alan Rus tenisçi Maria Sharapova, hayatının son bir yılında hiç kullanmadığı kadar alkol tükettiğini söyledi.

Çok fazla alkol tüketmesinin nedeni olarak son bir yılını daha çok kapalı mekanlarda geçirmesine sosyal bir hayatı olmamasına bağlı olduğunu gösterdi.

Bir dergiye açıklamada bulunan ünlü tenisçi çocuk sahibi olmak istediğini söyledi. Sharapova, “Belki insan olmaktan dolayı çok müteessirim. Gerçekten çocuk sahibi olmak istiyorum. Ama işime ciddi bir şekilde odaklandım ve aslına bakarsanız birçok ilişkimin neden yürümediğini de böylece anlayabiliyoruym. Ben, bir şeyi diğerine feda ederek yaşayamam.

Kaynak: Gazetevatan

Son Güncelleme: 21.03.2017 18:14
Anahtar Kelimeler:
Sharapova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.