banner388

Sel felaketi fındığı vurdu

Ordu'da yaşanan sel felaketi, fındığa ağır darbe vurdu.

Sel felaketi fındığı vurdu

Ordu'da yaşanan sel felaketi, fındığa ağır darbe vurdu.

10 Ağustos 2018 Cuma 16:57
Sel felaketi fındığı vurdu

Ordu'da sağanak yağmurla birlikte yaşanan sel felaketi fındık üreticisini vurdu. Harmanda serili olan tonlarca fındık sel ile birlikte denize aktı. Fındık üreticileri hazırlıksız yakalandığı selin şokunu yakalarken yetkililerden yardım bekledi.

Ellerinde az miktarda fındık kaldığını ifade eden üreticiler “Şuan yaşanan sel nedeniyle fındığımız denize akmış durumda. Tonlarca fındığımız denize gitti. Elimizde az miktarda fındık kaldı. Hepsi dere yataklarından sele gitti. Üreticiler olarak çok mağdur olduk. Yetkilerden yardım bekliyoruz” dediler.

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi ise yaptığı açıklamada “Sel felaketinden bölgede büyük mağduriyet yaşadık. Fındıkta da sel felaketi nedeniyle büyük mağduriyetimiz oldu. Bölgedeki fındığımız sel felaketinden büyük zarar gördü. Ben yetkililerden bu üreticilerimizin yaralarının sarılmasını talep ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 10.08.2018 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.