banner388

Şehit yakınları ve gaziler Karadeniz’de

ERMŞAV şehit yakınlarını ve gazileri için Karadeniz gezisi düzenledi.

Şehit yakınları ve gaziler Karadeniz’de

ERMŞAV şehit yakınlarını ve gazileri için Karadeniz gezisi düzenledi.

05 Ağustos 2017 Cumartesi 15:37
Şehit yakınları ve gaziler Karadeniz’de

Şehit ailelerinin manevi beklentilerinin olduğunu, maddi beklentilerinin olmadığını söyleyen Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı(EMŞAV) Başkanı Abdurrahman Yılmaz, "Şehit ailelerimizin manevi beklentileri var. Sadece özel günlerde hatırlanmak istemiyorlar" dedi.

Ankara’daki şehit yakınları ve gaziler için düzenlen 8 günlük gezinin ilk durağı Giresun oldu. Trabzon, Rize ve son olarak Samsun’da son bulan gezide aileler İl Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi, şehirlerin turistik yerleri gezildi ve şehit aileleriyle buluşmalar gerçekleştirildi.

“Hatırlanmak istiyorlar”

Şehit ailelerinin muylu olduğunu ve hatırlanmak istediklerinin belirten EMŞAV Başkanı Yılmaz: “"Ailelerimiz Karadeniz'in güzelliklerini tattı. EMŞAV şehit aileleri ve gazilerimizin yuvasıdır. Ailelerimiz kimseden maddi olarak bir beklenti içerisinde değil. Hatırlanmak istiyorlar. İlgilenilmek istiyorlar. Şehit ailelerimizin manevi beklentileri var. Sadece özel günlerde hatırlanmak istemiyorlar. Bu gezilerimizin de en büyük amacı bu. Onlar bu vatan için verilebilecek en büyük bedeli vermişler” dedi. 

Son Güncelleme: 05.08.2017 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.