banner388
banner390
banner410
banner408

Şehit ve Gazi Yakınlarına Sağduyulu Davranış

Kayseri’de bir vatandaş herkese örnek oluşturabilecek bir davranışta bulundu

banner269

Şehit ve Gazi Yakınlarına Sağduyulu Davranış

Kayseri’de bir vatandaş herkese örnek oluşturabilecek bir davranışta bulundu

05 Ocak 2017 Perşembe 10:00
Şehit ve Gazi Yakınlarına Sağduyulu Davranış

Son zamanlarda artan şiddet olayları toplumda endişe yaratsa da birlik ve beraberliği bozmaya gücü yetmedi.

Bu vahim olaylar karşısında toplum tek yürek olma yolunda önemli adımlar attı. Teröre karşı tepkiler çığ gibi büyürken terör olayları sonucunda mağdur olan ailelere desteklerde de artış gözlendi.

Bunun bir örneğini de Kayseri’de 25 yıldır fotoğrafçılık yapan bir vatandaş gösterdi.  Hasan Afşar adında ki vatandaş, şehit ailelerinin ve gazilerinin yeni kimlik kartlarında kullanacakları biyometrik fotoğraflarını ücretsiz çekeceğini açıkladı.

Afşar, "2 Ocak itibariyle yeni kimlikler ve ehliyetler verilmeye başlandı. Biz de burada yeni kimlik ve ehliyetlerde kullanılan biyometrik fotoğraf çekimi yapıyoruz. Biyometrik fotoğraflara olan ilginin artmasından sonra biz de kurumumuz olarak şehit ailelerine ve gazilerimizin fotoğraflarını ücretsiz çekmek istedik. 3 gündür şehit ailelerimizin ve gazilerimizin fotoğraflarını ücretsiz olarak çekiyorum. Bundan dolayı çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.
 

Anahtar Kelimeler:
TerörşehitGazi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.