banner388

Şehidin var Türkiye...

Acı haberi, Milli Savunma Bakanlığı, resmi Twitter hesabından duyurdu...

Şehidin var Türkiye...

Acı haberi, Milli Savunma Bakanlığı, resmi Twitter hesabından duyurdu...

19 Haziran 2020 Cuma 20:28
Şehidin var Türkiye...

 Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Piyade Uzman Onbaşı Ömer Kahya'nın şehit olduğu haberi verildi.

Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde 19 Haziran'da çıkan bir çatışmada yaralanan Ömer Kahya, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberSamsunşehit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burhan Kaya 2020-06-19 20:40:14

Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun gözün arkada kalmasın ailen tüm vatan evlatlarına emanet VATAN SAĞOLSUN ASKERİME KURŞUN SIKAN KAHROLSUN KAHROLSUN PKK

Avatar
Ayhan Topcu 2020-06-19 20:40:20

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN

Avatar
Erol KOÇ 2020-06-19 21:04:11

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşAllah. Ailesinin ve milletimizin başı sağolsun.

Avatar
aaaaa 2020-06-20 11:47:04

Allah bu kardeşimize şehitlik mertebesini layık görsün mekanı cennet olsun ailesine Allah sabır versin kim devlete millete kurşun sıkıyrsa Allah cehennemlerinde yaksın hepsinin Allah belasını versin gençeçik insanlar topraga giriyor not twittir ne oluyr eskiden tvler vardı haber izliyorduk şimdi ne izliyoruz twtimiş oradan haber vermiş miş de ayıptır ayııp