banner388

Sapık kayınpeder iki gelinine cinsel saldırıda bulundu !

Mide bulandıran olayda, iki gelinine cinsel istismarda bulunan kayınpeder tutuklandı.

Sapık kayınpeder iki gelinine cinsel saldırıda bulundu !

Mide bulandıran olayda, iki gelinine cinsel istismarda bulunan kayınpeder tutuklandı.

20 Temmuz 2020 Pazartesi 22:30
Sapık kayınpeder iki gelinine cinsel saldırıda bulundu !

Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesinde A.L. ile eltisi M.L., kayınpederleri O.L'nin kendilerine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ederek Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu.

İki gelin, şikayetlerinde eşleri işe gittikten sonra O.L.'nin kendilerine cinsel istismarda bulunduğu ve tehdit ettiğini söyledi. Gözaltına alınan kayınpeder, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"BU İLİŞKİ GELİNİMİN ZORUYLA OLDU"

 Bursa'da meydana gelen mide bulandıran olayla ilgili mahkemede savunmasını yapan O.L., "Eşim 2017 yılında vefat etti. Memleketime götürüp toprağa verdim. 2018 yılında tekrar evlendim. Bursa’da bulunan evimi iki katlıydı, oğullarım evlendikten sonra altlı üstlü oturduk. Ben gelinlerime yönelik cinsel saldırıda bulunmadım. İddiaları kabul etmiyorum. Gelinlerimin, çocuklarımdan korktuğu için böyle bir iddiada bulunduklarını düşünüyorum.Eşim hastaydı. Eşim benimle ilişkiye gireceği zaman yanıma gelirdi. Karanlıkta yattığım için bir gece yatağıma girenle ilişki yaşadım. Eşimin olmadığını anlayınca, kim olduğunu sorunca, kendisinin A.L. olduğunu söyledi. Bu ilişki onun zoruyla 3-4 defa olmuştur. Diğer gelinime bu ilişkiyi söyleyince ‘Beni bu işlere katma baba’ dedi. Eşim öldükten sonra evden gideceğimi söyleyince, A.L. çocuğun benden olduğunu söyledi. Ben yaptığım hatayı düzeltmeye çalıştım ancak elime yüzüme bulaştırdım. Gelinim A.L’nin zorlamasıyla oldu" diye konuştu.

54 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ !

Mahkeme heyeti, zanlıyı ve gelinleri dinledikten sonra sapığa 54 yıl hapis cezaası verdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.