banner388

Samsunlu Ünlü İsim Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Samsunlu ünlü sanatçı Emrah Karaduman, sahne almak için gittiği Eskişehir'de bıçaklı saldırıya uğradı. Genç sanatçı yoğun bakımda.

Samsunlu Ünlü İsim Bıçaklı Saldırıya Uğradı

Samsunlu ünlü sanatçı Emrah Karaduman, sahne almak için gittiği Eskişehir'de bıçaklı saldırıya uğradı. Genç sanatçı yoğun bakımda.

11 Mart 2017 Cumartesi 09:47

Samsun Haber - Samsunlu ünlü sanatçı Emrah Karaduman konser için gittiği Eskişehir’de bıçaklı saldırıya uğradı. Olayın gerçekleşme şekli iddialara göre konser öncesinde otele giden Emrah Karaduman, otel girişinde tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Olay sonrası hemen hastaneye götürülen Emrah Karaduman, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi

Karın ve sırt bölgesinden yaralandığı öğrenilen besteci ve aranjör Emrah Karaduman’ın yoğun bakıma alındığı ve sağlık durumunun ağır olduğu ifade edildi. Saldırıyı gerçekleştiren kişi polis tarafından gözaltına alındı

4 Kasım 1987 Samsun doğumlu olan şarkıcı ve aranjör Emrah Karaduman, bir dönem Samsun’da barlarda çalışmış daha sonra ise meslek hayatını İstanbul’da devam ettirme kararı aldı. Karaduman, Demet Akalın, İrem Demirci, Mustafa Ceceli, İrem Derici gibi ünlü isimlerle beraber çalışma başarısı göstermiştir.

Son Güncelleme: 11.03.2017 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.