banner388
banner390
banner410
banner408

RE/MAX WORK kiralamada güvenli adres

RE/MAX WORK Gayrimenkul Danışmanlık Kiralama'da, güvenilir bir sistemi mülk sahipleri ve kiracılarına sunuyor.

banner269

RE/MAX WORK kiralamada güvenli adres

RE/MAX WORK Gayrimenkul Danışmanlık Kiralama'da, güvenilir bir sistemi mülk sahipleri ve kiracılarına sunuyor.

07 Mayıs 2019 Salı 14:50
RE/MAX WORK kiralamada güvenli adres

KİRA/MAX (Maksimum Güven, Minimum Risk)

RE/MAX WORK-Findeks işbirliği ile gayrimenkul kiralama işlemlerinde taraflara güven içinde avantajlar sağlıyor.

RE/MAX Türkiye Ticari Gayrimenkul Uzmanı Mert Akyıldız, ’’Kiracı adayının finansal durumu hakkında bilgi sahibi olacağız. Findeks, finans sektörünün seni nasıl gördüğünün bir aynasıdır. Bankacılık sisteminden aktif olarak kredi kartı, bireysel kredi ve kredili mevduat hesabı kullanan veya son beş yıl içerisinde kredisi kapanmış olan tüm bireysel kullanıcıların Findeks kredi notu vardır.

KİRAMAX daki sistem şu şekilde işliyor. Mülkünü KİRA/MAX ile kiralamak isteyen mülk sahibinden özel bir yetki alıyoruz. Mülke talip kiracı adayının findex kredi notu esas alınarak bu nota ilave hane halkının gelirinin kiraya oranı, iyi niyetli kiracı referans notunu da ekleyerek kiracı adayı için bir skor belirliyoruz.

Türkiye’de 4 kiralamadan 1’inde maalesef mülk sahibi ile kiracı arasında sorunlar yaşanmaktadır. Bu demek oluyor ki %25 risk her zaman var. Skoru yüksek çıkan kiracı adayını mülk sahibi ile buluşturup bu risklerden arındırmak ve iki tarafa da avantaj sağlamak istiyoruz. KİRAMAX taki asıl amacımız, kiralama işlemleri bir ortaklıktır, iki tarafında hakları korunarak en iyi hizmeti vermek, uzun vadeli iki tarafında mutlu olmasını sağlamaktır.

Rapor mülk sahibine sunulur, mülk sahibi kiracı adayına onay verdiğinde taraflar  RE/MAX WORK ofisinde bir araya getirilir, gayrimenkul danışmanımız tarafları tanıştırır güncel yasa ile hazırlanmış kira sözleşmesini taraflara teslim eder.

Ticari gayrimenkullerde de KİRA/MAX sisteminde doğru kiracıyı bulma sürecinde kurumsal firmalar ile kurduğumuz bağlantılara ek olarak yerel firmalara da ticari mülklerimizi kiralama şansı sunuyoruz.’’

Detaylı bilgi almak için mülk sahiplerimizi ofisimize bekliyoruz.

Son Güncelleme: 07.05.2019 18:28
Anahtar Kelimeler:
KiraRemax WORKKiramax
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.