banner388
banner390
banner410
banner408

"Reis tatile değil, Afrin’e gitmek isteriz” 

Amasya'da 61 muhtar Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü katılmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdı.

banner269

"Reis tatile değil, Afrin’e gitmek isteriz” 

Amasya'da 61 muhtar Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü katılmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdı.

26 Ocak 2018 Cuma 09:28
"Reis tatile değil, Afrin’e gitmek isteriz” 

Amasya’nın Suluova ilçesinde 61 muhtar Suriye'nin Afrin bölgesinde düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü olarak katılmak istiyor. Muhtarlar yazdıkları mektupları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a göndererek “Reis bizi Afrin’e gönder” diye basın açıklaması yaptılar.

Suluova Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Sarı, “Emir gelsin hemen gitmeye hazırız. Hepimiz askerliğini yapmış birer Mehmetçiğiz. Her doğan asker doğar zaten. Eli silah tutan, tecrübesi olan askerleriz. Yaşımız biraz ilerlemiş olabilir ama askerliği unutmuş değiliz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtarlarla ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili konuşan, "Cumhurbaşkanımız o açıklamayı yaptığında operasyon gündemde yoktu. Tatil bize ancak Afrin temizlendikten sonra devletimiz huzura kavuştuktan sonra olabilir. Şu anda tatil filan düşünecek durumda değiliz. Kendisine teşekkür ederiz. Bize böyle bir desteği verdiği için. Tatile değil, Afrin’e gitmek isteriz” diye konuştu.

Metin Sarı aynı zamanda 28 Ocak Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı derneklerine çay içmeye davet etti.

Son Güncelleme: 26.01.2018 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ziya KUL 2018-01-26 10:00:06

Mavi Marmarada Siz kalkıp da Türkiyeden böyle bir yardım götürmek için günün Başbakanına mı sordunuz? fırçasına maruz kalmamak için reisten izin isteniyor artık, güzel gelişme...