banner388
banner390
banner410
banner408

''Radikal İslamı Yok Edeceğiz''

ABD’nin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump, görevi Başkan Obama’dan devraldı

banner269

''Radikal İslamı Yok Edeceğiz''

ABD’nin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump, görevi Başkan Obama’dan devraldı

21 Ocak 2017 Cumartesi 09:22
''Radikal İslamı Yok Edeceğiz''
 
ABD’nin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump, görevi Başkan Obama’dan devraldı ve ilk emirlerini imzaladı.

 
Daha sonra yemin etme merasiminde bulunan Trump, “Ant içerim ki ABD Başkanlığı görevini sadakatle yürüteceğim. ABD anayasasını var gücümle savunacak, müdafaa edeceğim. Tanrı yardımcım olsun” diyerek yemin etti.
 
Trump konuşmasında, ABD vatandaşları olarak ulusal bir çaba içinde olduklarını zorluklarla karşılaşıp ülke hakkında kararlar vereceklerini,başarılı bir şekilde ülkesi için çalışacaklarını söylerken Obama ve First Lady’ye geçiş döneminde gösterdiği çabaları için teşekkür etti.
 
Ekonomik olarak zorluklar yaşayan halkın sorunlarına da ufakta olsa değerlendirme de bulunun Donald Trump, Bunun hepsi değişecek. Burada atma tam şimdi değişim başlayacak. Bu an sizin anınız, bu an size ait. Bugün sizin gününüz kutlama, sizin kutlamanız. ABD sizin ülkeniz. Asıl önemli olan hükümeti hangi partinin kontrol ettiği değil. Hükümetin halk tarafından kontrol edilmesi. 20 Ocak 2017 tarihi her zaman halkın bu ülkenin tekrar yöneticileri olduğu olarak akıllara kazınacak” dedi.  Ayrıca radikal islamı da yok edeceğini söyledi.
 
 
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.