banner388
banner390
banner410
banner408

PTT’den SMS Hizmeti

PTT bundan böyle kayıtlı veriler için sms ile bilgilendirme hizmeti sunacak

banner269

PTT’den SMS Hizmeti

PTT bundan böyle kayıtlı veriler için sms ile bilgilendirme hizmeti sunacak

27 Şubat 2017 Pazartesi 13:41
PTT’den SMS Hizmeti

PTT’den yeni bir uygulama. Postaya verilen kayıtlı gönderiler için bundan böyle bilgilendirme hizmeti sunmaya başlıyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT), bünyesinde bulunan kayıtlı tüm belgeler için vatandaşa ücretsiz olarak SMS şeklinde bilgilendirme hizmetini başlattığını açıkladı

Yapılan açıklamada gönderinin kabul işlemi yapıldığında alıcı cep telefonu numarasına ya da adresine ulaştırıldığı halde teslim edilemeyen ve ihbar bırakılan gönderiler için hem alıcı hem de göndericilere SMS ile bilgilendirmede bulunacağı ifade edildi.

Yurt içine yönelik olan hizmetin, telefon numaralarının gönderinin kabulünde belirtilmesi halinde uygulandığı belirtilirken, yeni uygulamada alıcı ve göndericiye ait cep telefonu numaralarının doğru ve eksiksiz bir şekilde sisteme yazılması durumunda gerçekleştiği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
PttSms
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.