banner388
banner390
banner410
banner408

Polis Müdahale Etti

Bugün kabul edilen anayasa değişikliği teklifiyle ilgili Ankara’da protesto gerçekleştirildi

banner269

Polis Müdahale Etti

Bugün kabul edilen anayasa değişikliği teklifiyle ilgili Ankara’da protesto gerçekleştirildi

21 Ocak 2017 Cumartesi 15:41
Polis Müdahale Etti

Anayasa değişikliği teklifinin bugünkü oturumunda 339 kabul oyuyla tasarı meclisten geçerek kabul edildi. Aylardır üzerinde konuşulan bunun için partiler arası kulisler yapılan anayasa değişiklik süreci 339 kabul oyuyla sonlandı.

Tasarıyı protesto etmek istediler

Meclis’te tasarının kabul edilmesinden sonra ise Ankara’da Eğitim-Sen üyesine bağlı bir grup protesto etmek istedi. Polis ekiplerinin anında müdahale etmek istediği gurpla polis ekipleri arasında kısa süreli bir arbede yaşandı.

Polisten müdahale

Ellerinde ‘’Başkanlık anayasasına hayır’’ yazılı dövizlerle çıkan kararı protesto etmek isteyen gruba polis müdahale etti. Ziya Gökalp Caddesi üzerinde yürümek isteyen grup, polis ekipleri tarafından Ankara Valiliği’nin yasaklama kararına dayanarak bölgeden uzaklaştırıldı. Çevik kuvvet polislerinin müdahalesi sonucu grup üyeleri, Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan sendika binalarına girdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.