banner388

Pervin Buldan Gözaltında

HDP Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Pervin Buldan, terör operasyonu kapsamında gözaltına alındı

Pervin Buldan Gözaltında

HDP Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Pervin Buldan, terör operasyonu kapsamında gözaltına alındı

23 Aralık 2016 Cuma 09:31
Pervin Buldan Gözaltında

HDP Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Pervin Buldan, terör operasyonu kapsamında polis ekiplerince gözaltına alınıp, emniyete götürüldü. HDP'ye yönelik soruşturmalarda HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ dahil, 9 milletvekili tutuklanmıştı.

Meclis Başkanvekili HDP'li Pervin Buldan, Bakırköy Adliyesinde ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Meclis Başkanvekili HDP'li Pervin Buldan'ın gözaltına alındığı şeklinde çıkan haberleri yalanlanarak şu açıklamayı yaptı: "23-12-2016 günü bazı basın yayın organlarında yer alan HDP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Pervin Buldan'ın İstanbul'da gözaltına alındığına dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Iğdır Ağır Ceza Mahkemesinin talimatı gereği Bakırköy 6. Ceza Mahkemesince Pervin Buldan hakkında çıkartılan zorla getirme kararı, 23-12-2016 günü saat 08.50'de kendisine ait ikamette tebliğ edilmiş, herhangi bir gözaltı işlemi yapılmamış olup, avukatı ile birlikte kendisine ait araçla mahkemeye intikal etmiştir" 

Son Güncelleme: 23.12.2016 22:07
Anahtar Kelimeler:
HdpPervin Buldan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.