banner388

Otogarlar fındık çuvallarıyla doldu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde fındığını toplayan gurbetçiler kargo ve otobüs ile yaşadıkları şehirlere gönderiyor.

Otogarlar fındık çuvallarıyla doldu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde fındığını toplayan gurbetçiler kargo ve otobüs ile yaşadıkları şehirlere gönderiyor.

28 Ağustos 2018 Salı 14:11
Otogarlar fındık çuvallarıyla doldu

Fındığını bitiren üreticiler kendilerini için çerezlik ve hediyelik ayırdıkları fındıkları memleketlerine göndermek için kargo ve otobüslere veriyor. Kargo ve otobüs işletme sahipleri yaptığı açıklamada “Özellikle fındık döneminde yoğunluk yaşanıyor. Gurbetçi üreticiler ve hediye göndermek isteyen vatandaşlar kargolarımıza gelerek fındıklarını gönderiyorlar. Bizler de fiyat konusunda üreticilerimize yardımcı oluyoruz” dediler.


Otogardaki firma yetkilileri ise yaptığı açıklamada “Şehir dışında yaşayan vatandaşlarımız çuvallar içinde fındıkları evlerine götürüyorlar. Firma yetkilileri ne kadar sınırlama koysalar da vatandaşlar bu sınırlamayı fazla dikkate almıyorlar. Çok yükü olanlardan ise firma sahipleri bagaj parası alıyorlar. Bu ay fındık dönüşü olduğu için genelde yük fındık oluyor. Şehir dışında yaşayan vatandaşlarımızı mağdur etmemeye çalışıyoruz. Çok yükü olan vatandaşlarımızdan da mağdur etmeme adına bagaj parası alıyoruz. İşlerimiz geçen yıllara göre daha az. Bu yüzden her yolcu bizim için altın değerindedir” şeklinde konuştular.

Anahtar Kelimeler:
OrduFındıkOrdu Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.