banner388
banner390
banner410
banner408

Ordu'da sokak hayvanları çöplükte ölümü bekliyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çöplüğünde bulunan yüzlerce hayvan adeta ölümü bekliyor.

banner269

Ordu'da sokak hayvanları çöplükte ölümü bekliyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çöplüğünde bulunan yüzlerce hayvan adeta ölümü bekliyor.

18 Eylül 2018 Salı 14:45

Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan hayvan barınağındaki bir çok hayvanın öldürülerek gömüldüğünü ortaya çıkaran Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HayKonfed) Başkan Yardımcısı Haydar Özkan, daha sonra Ordu'ya gitti. Hayvan severlerle birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi Çöplüğüne giden Başkan Yardımcısı Özkan korkunç bir manzarayla karşılaştı.

Yüzlerce hayvanın Ordu Büyükşehir Belediyesi Çöplüğünde ölümü beklediğini söyleyen Başkan Yardımcısı Özkan, "Çöplükler hayvanlar için ayakta ölümü bekledikleri açık mezarlıktır. Burada asitli sularla hayatlarını idame etmeye çalışıyorlar. Ordu bu çöplük size yakışmadı. Haberiniz yoksa bile artık bu hayvanların burada bırakılmayacağını ümit ediyoruz. Sadece Ordu için değil. Türkiye'nin her yerinde çöplüklerin durumu bu halde. Sizden bir an önce bu hayvanların yaşam haklarını savunacak çözüm önerileri oluşturmanızı talep ediyoruz. Çöplükte yüzlerce sayıda sokak hayvanı var. Hayvanların yaşam hakkına saygı duymanızı bekliyoruz" dedi.

BAŞKANLAR YERİNDE YOK

Konuyla ilgili görüşmek için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın yanına gittiklerini belirten Başkan Yardımcısı Özkan, "Bu hayvanlara böyle zulmedenler, Allah'ın adaletinin tecelli edeceğini hiç mi düşünmediler. Şuanda Ordu'da belediyede yönetici yok, karar verecek yönetici yok" diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.09.2018 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-09-19 09:00:21

Ordu haberlerini Samsun gazetesinde yayınlamanın ne alemi var , bu da bu gazetenin gerçek Samsunlu Sahibi olmadığını gösteriyor.