banner388

Ordu'da havalimanı perişanlığı

Deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen Ordu Giresun Havalimanı'ndaki sis sorunu devam ediyor. Yoğun sis nedeniyle havalimanına inemeyen uçaklar Samsun, Trabzon ve Ankara'ya yönlendirildi. Bazı seferler ise iptal edildi.

Ordu'da havalimanı perişanlığı

Deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen Ordu Giresun Havalimanı'ndaki sis sorunu devam ediyor. Yoğun sis nedeniyle havalimanına inemeyen uçaklar Samsun, Trabzon ve Ankara'ya yönlendirildi. Bazı seferler ise iptal edildi.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 10:57
Ordu'da havalimanı perişanlığı

Ordu Giresun Havalimanı'nda sis sorunu devam ediyor. Uçakların yoğun sis nedeniyle başka havalimanlarına yönlendirilmeleri nedeniyle yolcular mağdur oldu. Anadolu Jet ve THY'nin dün gece yapması gereken seferler yoğun sis nedeniyle Samsun, Ankara ve Trabzon'a yönlendirildi.

Ordugazetesi'nde yer alan habere göre, Anadolu Jet’in dün gece İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gelen uçağı iniş gerçekleştiremeyince Ankara’ya yönlendirildi. Yolcular gece boyunca Ankara Esenboğa Havalimanı'nda bekletilirken, hava şartlarının müsait olması durumunda gün içerisinde yeni seferler düzenleneceği açıklandı.

ÇARŞAMBA HAVALİMANI'NA İNİŞ YAPTI

Dün gece Ankara’dan gelen Anadolu Jet’e ait uçak ise, Ordu-Giresun Havalimanı yerine Samsun Çarşamba Havalimanı’na iniş gerçekleştirdi. Yolcular karayoluyla Ordu'ya taşındı.

PAS GEÇTİ, TRABZON'A GİTTİ

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gece gelen THY uçağı da Ordu Giresun Havalimanı’nı pas geçerek Trabzon’a indi. Yolcular karayoluyla Ordu ve Giresun’a taşındı.

SEFERLER İPTAL EDİLDİ

Ordu Giresun Havalimanı’ndan sabah yapılması gereken İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ve Ankara seferleri iptal edildi. Ankara ve İstanbul’dan sabah gerçekleşmesi gereken seferler de yapılamadı. Ordu Giresun Havalimanı’na inemeyen Anadolu Jet ve Pegasus Hava Yollarına ait uçaklar başka havalimanlarına yönlendirildi.

THY’nın  bugünkü TK 2848 ve TK 2849 sefer sayılı uçuşları da iptal olduğu açıklandı.

Son Güncelleme: 02.05.2018 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalçın kılıç 2018-05-02 12:14:08

demek ki neymiş, oy uğruna, hava yapma uğruna öyle her yere hava alanı yapmak olmuyormuş. her şehire üniversite yapacam diye eğitim-öğretim kalitesini de düşürdüler, işsiz mezunlar oluşturdular

Avatar
ÇETİN ÇETİN 2018-05-02 14:04:05

Havalimanı artık..otobüs terminali gibi her ilde..hatta büyük kasabalarda bile olmalı...halka hizmet budur...hava yolculuğunu beyazlar yapar düşüncesi çöpte...hava yolculuğunu halk da yapar...uçaklar hizmeti sisli olmadığı zamanlarda verir...burası karadeniz....sisli havalar da var sissiz havalarda var...karadenizde sis fazla diye hava alanı yapılmayacak mı...bırakın bu işleri...yüzyılın lideri ve ekibi bu ve benzer hizmetleri halkın ayağına getirmiş...hakkariden giresuna kadar hava alanı yapmış..buna kem küm diyorsunuz...bu ayaklar bayatladı...61'de sis yok mu..ne zaman hava alanı yapıldı...güzelliklere çirkin demenin bir yanı yok...ordu-Giresun hava limanı yahşi..ve hizmet vermekte....karadenizin incisi gibi de görüntü içermektedir....kartpostal gibi bir manzarası var...hayırlı yolculuklar....

Avatar
Ali Balbal 2018-05-03 18:39:00

orduya havalimani yerine Samsun ordu arasi hizli trenle baglanabilirdi.Samsun merkez olur hizli trenle insanlar daha kolay ulastirilabilirdi.Ama bazi seyler nedense politik nedenlerden dolayi gerceklesmiyor.bazi seyleri yaparken olabilirliligine bakmak vede hangisi daha ekonomik bunlar hasaplanmaliydi.Ama defalarca soyledik yorum yaptik ama sakalimiz yokki sozumuz gecsin.

Avatar
ilkay 2018-05-02 18:29:11

çok güzel bir manzara bu hava alanı burda olmayaçağı beliydi cünkü oldüğu yer dağlık ve kuytuda kaliyor ak parti hükümeti göz boyamak için kurdu adı hava limani illeriye dönük yaptiğı bir hizmet yok akparti hükümetinin hep si seçmene göz boyamak tir

Avatar
coşkun bey 2018-05-04 11:34:33

mevzu çok hava alanı yapmak değil, nicelikli hava alanları yapabilmek.hava alanı var siste uçak inmez,hava alanı var görüş sıfır olsa bile uçak iner. sen hava alanlarını son teknoloji ile donatmadıktan sonra istiyorsan benim arsama da uçak insin

Avatar
BEYLERCELİ 2018-05-04 10:17:45

Anı sis dün samsunda yarın başka bir sahil şehrinde olacak...ne yani samsun hava alanı yapılmasa daha iyi mi olurdu....bırakın bu boş lafları..bugün havalar sisli..yarın yağışlı...başka bir gün çok sıcak olacak....ve bu havaalanları halka hizmet vermeye devam edecek...eyvah...kötü...kötü kötü çok kötü lafları boş laf...bırkan bu işleri...hizmetten faydalanmaya bakın.....