banner388

Onur Kıvrak’tan Rekor Sayı

Yeni stadın açılış maçında kaleci Onur Kıvrak 200. Kez Trabzonspor forması giyece

Onur Kıvrak’tan Rekor Sayı

Yeni stadın açılış maçında kaleci Onur Kıvrak 200. Kez Trabzonspor forması giyece

28 Ocak 2017 Cumartesi 11:33
Onur Kıvrak’tan Rekor Sayı

 Trabzonspor takım kaptanı kaleci Onur Recep Kıvrak, yeni stadyumda oynanacak olan Gaziantepspor maçında büyük bir gurur yaşayacak. Toplamda 10 sezondur bordo mavili formayı giyen Onur Kıvrak, Gaziantepspor maçında önemli iki olayı bir arada yaşayacak.

200. Maçına Çıkacak

Şenol Güneş’in ardından Trabzonspor kalesini en uzun süre koruyan kaleci ünvanını alan başarılı file bekçisi, yeni stadın açılış maçında 200. Defa Trabzonspor formasını terletme başarısını da sergilemiş olacak. Onur, Trabzonspor’la bir Türkiye Kupası bir de Türkiye Süper Kupası olmak üzere resmi iki kez kupa sevinci yaşadı.

Onur, Spor Toto Süper Lig’de 151, Avrupa Liginde 26, Ziraat Türkiye Kupası’nda 21 ve Süper Kupa’da 1 olmak üzere 199 resmi maçta bordo-mavili formayı terletti. 196 maçta ise ilk on birde sahaya çıkan oyuncu, 17 Bin 811 dakika Karadeniz ekibinin formasını giydi.

Trabzonspor takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, bordo-mavili takımda bulunduğu sürede 9 teknik adamla çalıştı. Şenol Güneş, Mustafa Akçay, Tolunay Kafkas, Hami Mandıralı, Vahid Halilhodziç, Sadi Tekelioğlu, Shota Arweladze, Hugo Broos ve Ersun Yanal ile çalışan deneyimli kaleci, en çok formayı ise 80 maç ile Şenol Güneş döneminde giydi.
 

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.