banner388

Öldürülen teröristler Karadeniz'e gelecekmiş

Erzincan'da öldürülen 6 PKK'lı teröristin örgütün sözde Karadeniz Açılım Grubu’na katılacağı öğrenildi.

Öldürülen teröristler Karadeniz'e gelecekmiş

Erzincan'da öldürülen 6 PKK'lı teröristin örgütün sözde Karadeniz Açılım Grubu’na katılacağı öğrenildi.

05 Ocak 2018 Cuma 09:22
Öldürülen teröristler Karadeniz'e gelecekmiş

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde geçtiğimiz günlerde 6 PKK’lı terörist öldürüldü. 6 terörist, Giresun’un Yağlıdere ilçesinde iş makinesi operatörüne teslim olan PKK’lı Hasan Demir’in ifadeleri doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirildi. Aynı operasyonlarda bir çok terörist sığınağı imha edildi. Erzincan'da öldürülen 6 teröristin Karadeniz Açılım Grubu’na katılacağı öğrenildi.

“KAÇTIM VE TESLİM OLDUM”

Karadeniz'de halktan destek alamadıkları için zorlanan ve sık sık yer değiştirmek zorunda kalan teröristler ile ilgili teslim olan PKK’lı Hasan Demir önemli bilgiler verdi. PKK'lı Demir, radyo dinleyerek hava durumunu ve güncel konuları takip ettiklerini ifade etti. Nasıl teslim olmaya karar verdiğini söyleyen Demir, "Radyoda kar geleceği haberini duyduk ve o gece arazide kaldık. Ertesi gün araziden aşağıya doğru indik. Günlerdir yürüyorduk ve hava çok soğuktu artık ayaklarım soğuktan yanmış gibiydi. Diğer iki örgüt mensubu ile 100’er metre mesafe ile yürüyorduk. Ben biraz daha geriden kaldım onlar bir virajı dönünce ben de o fırsattan kaçarak izimi kaybettirdim. Etrafımda gördüğüm yayla evlerine girdim. Kar yağmaya başlayınca teslim olmayı düşündüm ve teslim oldum” bilgisi ifadelerine yansıdı.
 

Son Güncelleme: 05.01.2018 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-01-05 12:09:51

Size akıl veren akıl hocalarınız da şöminenin karşısında viskilerini yudumlasınlar , ahmak herifler sizde akıl var diyenin ne diyelim