banner388
banner390
banner410
banner408

Olcay Resmen Trabzonspor’lu

Trabzonspor, Olcay Şahan ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

banner269

Olcay Resmen Trabzonspor’lu

Trabzonspor, Olcay Şahan ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

12 Ocak 2017 Perşembe 15:23
Olcay Resmen Trabzonspor’lu

Trabzonspor, Beşiktaş’ın 29 yaşındaki futbolcusu Olcay Şahan ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.  Trabzonspor kulübü imza törenini kamp yaptığı Antalya’da düzenledi.

Törende konuşan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen, devre arası transfer döneminde Olcay’la birlikte 4 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını hatırlatarak, "Camiamıza hayırlı olsun. Transferlerimiz başkanımızın, asbaşkanımızın,hocamızın tavsiyeleriyle birlikte Trabzon’daki ortak futbol aklıyla gerçekleştiriliyor. Olcay’ın bize ciddi katkı sağlayacağını, ağabeylik yapacağını biliyoruz. Üst düzey bir oyuncu Türk Milli Takımı’nın önemli oyuncularından biridir. Bize uzun yıllar hizmet edecektir. Hem şehrimize hem takımımıza geçmiş yıllarda olduğu gibi katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.

Olcay transferinin Mehmet Ekici ile alakası olup olmadığı yönündeki soruya Egemen, "Mehmet Ekici bizim önemli oyuncularımızdan biridir. Bu transfer döneminde oldukça speküle edildi. Şu anda kadromuzda, sözleşmeli oyuncumuz, bugün de Olcay’la birlikte antrenman yaptılar. Samimi bir durum vardı sahada. Mehmet de istekli, arzulu” cevabını verdi.

Olcay Şahan: "Trabzonspor’a katkı vereceğim""

5 sene önce Beşiktaş gibi büyük bir camiaya geldiğini aktaran Olcay Şahan, “Bugün de başka bir büyük camiaya transfer olum. 5 sene önce vefa sezonunda Beşiktaş’ta oynadım. Arkadaşlık, ruh kardeşlik, ortamına girdim. Şu an Trabzonspor’da olmamda bunların katkısı var. Trabzonspor’da da aynı ruh ve kardeşlik var. Kolay uyum sağlayacağım için buradayım. Ve yeni hedeflerde bu takıma çok büyük katkılarda bulunacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Beşiktaş’tan ayrılmanın kolay olmadığını 4.5 yıl görev yaptığı kulüpte onuruyla mücadele ettiğini şimdi aynı iş ahlakını Trabzonspor camiası için vereceğini belirtti.

"Şampiyonluğu hak eden bir camia"

Başarıya aç bir camiaya geldiğinin hatırlatılması üzerine başarılı futbolcu, "Trabzonspor beni transfer ettiğinde beklentilerin ne olduğunu biliyorum. Ben 4.5 sene Süper Lig’de kendimi kanıtlamış bir oyuncuyum. Ama gerçekler bunlar. 5 sene önce de Beşiktaş’a geldiğimde aynı durum vardı. Aç taraftar vardı. Aynı potansiyeli burada görüyorum. Şampiyonluğu hak eden bir camia. İnşallah gelecek yıllarda şampiyon oluruz. Trabzonspor şampiyonluğa oynayan bir kulüptür. Ama yönetim ve hocanın doğru kararlarıyla kademe kademe yükseleceğiz. Takımda en tecrübeli oyunculardan biri ben oldum. Takım arkadaşlarıma yardım etmek istiyorum. Umutlu olduğum için buradayım" açıklamasını yaptı.
 
 

Son Güncelleme: 12.01.2017 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.