banner388

OBEZİTE EBEVEYNLER DİKKAT

OBEZİTELİK MODERN YAŞAMIN EN PROBLEMLERİNDEN BİRİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

OBEZİTE EBEVEYNLER DİKKAT

OBEZİTELİK MODERN YAŞAMIN EN PROBLEMLERİNDEN BİRİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

03 Ocak 2017 Salı 13:38
OBEZİTE EBEVEYNLER DİKKAT

OBEZİTEYE SAHİP OLAN ANNE VE BABALAR ÇOCUKLARIN GELİŞİMSEL OLARAK AKSAKLIKLAR YAŞANMASINA NEDEN OLDUĞU BİLİM ADAMLARI TARAFINDAN AÇIKLANDI. 

ABD SAĞLIK BAKANLIĞINA BAĞLI ULUSAL SAĞLIK ENSTİTÜLERİ TARAFINDAN YAPILAN ARAŞTIRMA DA  OBEZİTE ANNE VE BABALARIN ÇOCUKLARIN SOSYAL, ZİHİNSEL VE MOTOR BECERİLERİ BAKIMINDAN GERİDE KALMASINA SEBEP OLDUĞU TEZİNİ ORTAYA KOYDU.

ÇOCUKLARIN EL VE PARMAK GİBİ KÜÇÜK MOTOR BECERİLERİNİ GERÇEKLEŞTİRME DE SORUNLAR YAŞADIĞINI SÖYLEYEREK, BİLİM ADAMLARI ÖZELLİKLE EBEVEYNLERİ KİLO KONTROLÜ NOKTASINDA DİKKATLİ OLMAYA DAVET EDİYOR. DAHA SAĞLIKLI BİR ÇOCUK DÜNYAYA GETİRMEK İÇİN SAĞLIKLI BESLENMENİN İLERİ Kİ SAFHALARDA HAYATA GETİRECEKLERİ ÇOCUKLARI İÇİN ÖNEMLİ BİR DURUM OLUŞTURACAĞINI SÖYLÜYORLAR.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.