banner388

O şehirde 450 pozitif vaka çıktı! Sokaklar boşaldı

Normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte son 14 gün içinde 450 kişi korona virüse yakalandı.

O şehirde 450 pozitif vaka çıktı! Sokaklar boşaldı

Normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte son 14 gün içinde 450 kişi korona virüse yakalandı.

14 Haziran 2020 Pazar 16:39
O şehirde 450 pozitif vaka çıktı! Sokaklar boşaldı

Diyarbakır’da yeni normalleşme süreciyle birlikte son 14 gün içinde 450 kişi korona virüse yakalandı. Yaklaşık 650 kişinin de evlerinde karantinada olduğu şehirde, vatandaşlar evlerine çekildi, sokaklar boş kaldı.

SON 2 HAFTADA ARTTI

Daha önce günde 3-5 arasında olan vaka sayısı, Diyarbakır'da son günlerde hızla arttı. Son 14 gün içinde 450 yeni vaka hastaneye yatırılırken 650 kişinin de evlerinde karantinaya alındığı öğrenildi. Kent genelinde İl Hıfzıssıhha Kurulu kararınca maskesiz sokağa çıkma yasağı devam ederken son 14 gün içerisinde 3 kişinin de korona virüsten dolayı hayatını kaybetmesi üzerine vatandaşlarda paniğe kapıldı.
Hafta sonlarında kentin en işlek caddeleri yoğunluk olurken vaka sayılarının artması üzerine vatandaşlar bu hafta sonu evlerine çekildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dasda 2020-06-14 21:46:38

yani varya bu ülke bir savaşa girse yaralananların yarısı hastane doktor yetersizliğinde vefat edecek, 10 20bin kişi yeni virüs bulaşmış türkiye çapında bunu il ve ilçeye bölersen, ne düşer, bir günde ölen sayısı koronadan ölen sayısından daha fazla bu ülkede, boşu boşuna 80 milyona hayatı zindan ediyorsunuz, bilim kurulu korona kurulu felan fiştik, oturup virüsün genetiğini analiz edin, ilaç geliştirin, boş boş masa başında oturum karar aldık diyip milleti daha fazla sıkıntıya sokup duruyorsunuz. doğruya onlar yapar siz bakarsınız.