banner388
banner390
banner410
banner408

O Restoran Karadeniz’de Bir İlk

Trabzon’da açılan bir işletme Karadeniz Bölgesi’nde ilk olma özelliğini taşıyor

banner269

O Restoran Karadeniz’de Bir İlk

Trabzon’da açılan bir işletme Karadeniz Bölgesi’nde ilk olma özelliğini taşıyor

11 Şubat 2017 Cumartesi 10:55
O Restoran Karadeniz’de Bir İlk

Trabzon’da açılan bir işletme Karadeniz Bölgesi’nde ilk olma özelliğini taşıyor. İlk olma özelliğinin nedeni ise diyet restoranı olması. Üstelik işletme sahibi de bir diyetisyen.

Sağlıklı beslenme konusunda müşterilerine sunumda bulunan restoranda bir ziyaret eden tekrarını yapmakta fayda gördüğü belirtiliyor. Diyetisyen olan işletme sahibi hazırladıkları konseptle Karadeniz’de ilk olduklarını söylüyor.

Ön yargılar yerini sonradan memnuniyete bırakıyor

Restorana müşterilerin ilk geldiklerinde ön yargıyla davrandıklarını ama sonradan memnun kaldıklarını dile getiren restoran sahibi diyetisyen Büşra Dokuz, “Buraya gelenler diyet başlığını gördüklerinde ön yargıyla kapılıyor. ’Aç kalacağız, yağsız tuzsuz yemek yiyeceğiz, tadı tuzu yoktur nasıl bir şeydir’ acaba diyor. Ancak tabağı önlerine koyduğumuz anda bize bunun bize kilo aldırmayacağından eminmisiniz diye soruyorlar. Çünkü önlerine sunduğumuz tabak hem dolu hem de lezzetli.

Beslenme yanlış bilinenleri doğruya çeviriyoruz

Restoran sahibi beslenme konusunda gelen vatandaşları bilgilendirdiklerini söyleyerek, ‘’Biz sadece yanlış bilinenleri doğruya çeviriyoruz. Biz burada yemeğin yağını ölçüyoruz, Bir yemekten almamız gereken yağ miktarı 5 gramsa biz 5 gram kullanıyoruz. Tuz miktarı ne kadarsa o kadar kullanıyoruz. Kişileri sınırlamıyoruz. Tüm bunlara rağmen masasına da tuz ve yağ bırakıyoruz. Biz olması gereken gibi pişiriyoruz. Kişi diyet yapsa da gelebilir diyet yapmasa da buraya gelebilir" dedi

Son Güncelleme: 11.02.2017 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.