banner388
banner390
banner410
banner408

‘’O’’ Bebek Yardım Bekliyor

5 ay önce Adıyaman’da dünyaya gelen kulakları olmayan bebek yardım beliyor

banner269

‘’O’’ Bebek Yardım Bekliyor

5 ay önce Adıyaman’da dünyaya gelen kulakları olmayan bebek yardım beliyor

17 Ocak 2017 Salı 17:06
‘’O’’ Bebek Yardım Bekliyor

Adıyaman’lı bir aile içinde bulunduğu durumdan dolayı yardım bekliyor. Daha önce çocuğunun tedavisi için sürekli Ankara’ya gitmek zorunda kaldığı için işten çıkarılan baba Mustafa Küçükkaya, şimdi de 5 ay önce dünyaya gelen çocukları İsmail için zor durumda.

Doğuştan kulakları olmayan 5 aylık küçük İsmail’in ameliyat olması gerekiyor. 2 kulağının ve kulak deliklerinin olmadığı küçük İsmail’in ayrıca gözünde kist ve kalbinde 3 delik olduğu anlaşıldı.

Hastaneye giden küçük İsmail’in ailesi çocuklarının kulak olmamasının dışında kalp ve göz ameliyatı olması gerektiğini öğrendi. Henüz duyamayan bebeğin ameliyat olması için ise küçük İsmail’in 6 yaşına gelmesi gerekiyor.

Doktorlara göre ilk olarak kalp ameliyatı olması gereken İsmail’in hastane masrafları odlukça yüksek. Ailenin geliri ise bu noktada masrafları karşılayamayacak boyutta. Küçük İsmail’in ailesi çocuklarının tedavisi için devletten ve çevresindeki vatandaşlardan yardım istiyor.
 
 
 

Anahtar Kelimeler:
BebekAdıyamanYardım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.