banner388

Narkotik TIR’ı Kapılarını Açtı

Dünyanın ilk ve tek narkotik TIR'ı, uyuşturucunun insan bedeninde ve psikolojisinde yaptığı yıkımı anlatmak için Yalova'da kapılarını açtı.

Narkotik TIR’ı Kapılarını Açtı

Dünyanın ilk ve tek narkotik TIR'ı, uyuşturucunun insan bedeninde ve psikolojisinde yaptığı yıkımı anlatmak için Yalova'da kapılarını açtı.

26 Eylül 2016 Pazartesi 11:51
Narkotik TIR’ı Kapılarını Açtı

İstanbul Emniyet Müdürlüğünce İstanbul’un Kalkınma Ajansı desteği ile hazırlanmış olan narkotik TIR'ı Yalova'ya getirildi. İstanbul'da bugünlere kadar yaklaşık olarak 2 milyon insana uyuşturucuyu anlatmış olan narkotik TIR'ı 25 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu. 4 gün Yalova'da kalacak olan narkotik TIR'ın ziyarete açılışı sebebi ile tören yapıldı. AK Parti’nin Yalova’nın Milletvekili Fikri Demirel, Vali Tuğba Yılmaz, Belediye Başkanı Vefa Salman, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Yeşilöz ile protokol üyelerinin katılım sağladığı törende narkotik TIR’ı ile ilgili bilgiler veren Komiser Yardımcısı Tuba Özer, "Uyuşturucu günümüzde olan en büyük meselelerinin en başında geliyor. Gerek satımda ve gerekse kullanımda büyük bir mesele olup karşımızda durmakta olan madde bağımlılığının psikolojik, biyolojik birde çevre unsurları olması bir çok farklı nedeni vardır. Uyuşturucuyla mücadelede farklı kurumlarda, farklı çalışmalara ihtiyaç duyuluyor. İstanbul’un Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi olarak uyuşturucuyla mücadelemiz devam ediyor. Bu narkotik TIR’ı dünyada ilk ve tektir. Bu TIR, vatandaşların gerçekleri öğrenebilmesi için hazırlanmıştır. 2015 senesi içerisinde yaklaşık olarak 150 bin kişiye ulaşmıştık" dedi.

Son Güncelleme: 26.09.2016 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.