banner388

Muslera Sakatlandı

Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Antalya kampında sakatlandı

Muslera Sakatlandı

Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Antalya kampında sakatlandı

05 Ocak 2017 Perşembe 12:50
Muslera Sakatlandı

Ligi 3. Sırada bitiren Galatasaray devre arası kampında Antalya’da gerçekleştiriyor.

Yönetim bir yandan  transfer görüşmeleriyle ilgilenirken diğer taraftan da sorunlu futbolcuların takım üzerinde ki etkisini yok etmeye çalışıyor.

Birkaç gün önce Yasin Öztekinîn kadro dışı bırakılmasıyla sorunlar yaşayan Galatasaray yönetimi şimdide Muslera’dan gelen haberle sarsıldı. Galatasaaray’ın Uruguay’lı file bekçisi Muslera’nın küçük serçe parmağının çıkması moralleri bozdu.  Bugünkü antrenmana katılmayan Muslera’nın öğleden sonra çekilecek MR sonucunda anlaşılacağı belirlendi.

Cenk Gönen ise sol dizinde ki menisküs yırtığı nedeniyle ameliyat edildi. Tedavisi devam eden oyuncu Karabükspor karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi.

Sakatlığı bulunan Tolga Ciğerci ve Luis Cavanda’nın tedavileri sürerken Tolga Ciğerci’nin  1 hafta sonra sahada çalışmalara katılacağı bilgisi verilirken Podolski ve Sinan Gümüş takımdan ayrı düz koşu şeklinde çalışmalarını sürdürdüğü gözlendi.
 

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayMusleraSakatlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.