banner388

Muslera Açık Kapı Bıraktı

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera yönetime açık bıraktı

Muslera Açık Kapı Bıraktı

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera yönetime açık bıraktı

10 Şubat 2017 Cuma 18:14
Muslera Açık Kapı Bıraktı

Burada evim gibiyim

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera yönetime açık bıraktı. Muslera, 6 senedir sarı kırmızılı takımda forma giydiğini, yönetimle arasının iyi olduğunu ve uzatma konusunda birkaç konuşmanın gerçekleştiğini ve istenirse sözleşme uzatabileceğini belirtti.

Muslera sözlerin şöyle devam etti,Burada evimde gibiyim. Çok mutluyum. Büyük bir teklif gelirse benim ve Galatasaray’ın yararına olursa olabilir. Kaptanlık için ise bir düşüncem yok. Benim amacım Galatasaray’ın tarihine adımı yazdırabilmek. Kulüp tarihine baktığımda ise önemli bir pay sahibi olduğumu düşünüyorum” ifadelerini kullandı

Hedefinde şampiyonluk olduğunu söyleyen Fernando Muslera  “Uzun bir yolumuz var. Yeteri kadar maç var. Önümüzde Başakşehir ve Beşiktaş var. Başakşehir ile deplasmanda Beşiktaş ile evimizde oynayacağız. Onlara karşı oynayacak olmamız şans. Yapmamız gerek şey, her maçı final havasında oynamak. Rakiplerin de puan kaybını bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberMuslera
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.