banner388
banner390
banner410
banner408

Muarrem Usta, Beşiktaş’la Anlaştıklarını Söyledi

Devre arası transfer döneminde adı sıklıkla duyulan Mehmet Ekici transferine başkan Muarrem Usta son noktayı koydu.

banner269

Muarrem Usta, Beşiktaş’la Anlaştıklarını Söyledi

Devre arası transfer döneminde adı sıklıkla duyulan Mehmet Ekici transferine başkan Muarrem Usta son noktayı koydu.

27 Ocak 2017 Cuma 16:39
Muarrem Usta, Beşiktaş’la Anlaştıklarını Söyledi

 Devre arasında Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında Mehmet Ekici transferi yılan hikayesine dönmüştü. Oyuncu Fenerbahçe’de oynamak istediğini söylese de Trabzonspor cephesi Beşiktaş’la kurmuş olduğu transfer dialoğunun Trabzonspor camiası açısından daha kazançlı olduğu belirtildi.

Ses getiren açıklamayı Trabzonspor Başkanı Muarrem Usta yaptı. Katıldığı televizyon programında Ekici transferi konusunda Beşiktaş’la anlaştıklarını söyledi. Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat’ın oyuncuyla temas kurduğunu da söyledi.
Oyuncu üzerinden Trabzonspor kulübünün yıpratılmasına izin vermeyeceğini dile getiren Başkan Usta, Trabzonspor'un 6 ayı kalmış Mehmet Ekici üzerinden yıpratılmasına izin vermem. İstanbul'a gitmek istiyorsa Mehmet'in bu transferi bana bırakmasını söyledim. Ben istediği rakamları alacağım. Bunu karşılığında da Trabzonspor için ne alabiliyorsam onu alacağımı söyledim.
 
Muarrem Usta, Mehmet Ekici’nin gönlünde Fenerbahçe olduğunu fakat Beşiktaş’a gitmek istemiyorum şeklinde bir tavır sergilemediğini belirtti. Fenerbahçe kulübüyle geçmişte sorunlar yaşansa da düşman iki kulüp olmadıklarını anlatan Başkan Usta, oyuncunun ve menajerinin etik davranışlar sergilemediğini açıkladı.  Mehmet Ekici'yi ve babasını görüşmek için İstanbul'da bekliyorum. Ama benimle görüşmediler. Akşam saatlerinde aradım neredeler diye; bana, 'Biz gittik görüştük, şimdi Almanya'ya gidiyoruz. Hoca ile de görüştük, Fenerbahçe ile de anlaştık" dediler. Ben de kendilerine hoca ile görüşmene izin verdiğimi söyledim. Bu transferi ben yönetecektim. Ne oldu size dedi. 'İzin verdiniz ya' dedi. Evet izin verdim ama Fenerbahçe Teknik Direktörü ile görüşmene izin verdiğimi söyledim. Ben transfer görüşmesine izin vermedim. Bunu benim yürüteceğimi söyledim. O akşam gerçekten çok kırıldım. Biz Fenerbahçe ile anlaştık. Şimdi sen anlaş diye bana bir oyuncu, babası ve menajeri söyleyemez. Bu kadar iyi niyet gösterdiğim halde, ben Beşiktaş ile görüşmeye başladım. Çünkü Trabzonspor menfaatleri için siyah-beyazlı kulüple ilerledim. Daha sonra Almanya'da Beşiktaş ile görüştüklerini de öğrendim. Burada etik davranmayan benim oyuncum, babası ve menajeridir. 
 

Son Güncelleme: 02.03.2017 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.