banner388

MSÜ adayları dikkat! MSB'den konaklama duyurusu

Milli Savunma Bakanlığı, 2021 yılı MSÜ askeri öğrenci adaylarının KYK yurdunda konaklamasına ilişkin duyuruda bulundu.

MSÜ adayları dikkat! MSB'den konaklama duyurusu

Milli Savunma Bakanlığı, 2021 yılı MSÜ askeri öğrenci adaylarının KYK yurdunda konaklamasına ilişkin duyuruda bulundu.

25 Haziran 2021 Cuma 18:07
MSÜ adayları dikkat! MSB'den konaklama duyurusu

MSB resmi sayfasından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

1. Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve Meslek Yüksek Okulları seçim aşamalarına katılacak adaylar 29 Haziran-15 Ağustos 2021 tarihleri arasında Kredi Yurtlar Kurumunun belirlemiş olduğu Hacı Bayram Veli KYK Erkek Öğrenci Yurdu ve Beştepe KYK Kız Öğrenci Yurdundan, yurtların müsait olması durumunda istifade edeceklerdir. Aileler yurt kapasitelerinin yetersiz olması nedeniyle yurtta kalamayacaklardır.

2. Hacı Bayram Veli KYK Erkek Öğrenci Yurdu Hacı Bayram, Çankırı Caddesi 14 A Altındağ/ANKARA adresinde bulunmaktadır. Tel: 0 312 312 17 95

3. Beştepe KYK Kız Öğrenci Yurdu, Beştepe, Meriç Sokak No:11 Yenimahalle/ANKARA adresinde bulunmaktadır. Tel: 0 312 212 53 66

4. Adaylar günlük yaklaşık olarak kız öğrenci yurdu için 7,67 TL, erkek öğrenci yurdu için 10,83 TL ücret ödeyerek yurtlardan istifade edebilecektir. 7 güne kadar (7 gün dahil) yapılan konaklamalarda adaylardan depozito ücreti alınmayacaktır. Adaylar kayıt esnasında kimlik ve sınav yeri giriş belgesinin fotokopilerini yurtlara vereceklerdir. Yurt ücretlerinin ödenmesi konusunda yurtlar tarafından aday öğrencilere bilgilendirme yapılacaktır.

5. Temin sürecinde yurt lokanta kantin işletmesi tarafından sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ücret karşılığı verilmektedir. Yurtlardan randevu almadan faydalanılamayacaktır. Adaylar yurt müdürlükleri tarafından belirlenen uyarı ve kurallara uyacaklardır.

Anahtar Kelimeler:
MSÜAdayKONAKLAMAMSB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.