banner388
banner390
banner410
banner408

Milyonlarca memuru ilgilendiren haber

Milyonlarca memuru ilgilendiren haber, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi.

banner269

Milyonlarca memuru ilgilendiren haber

Milyonlarca memuru ilgilendiren haber, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi.

29 Mayıs 2020 Cuma 22:26
Milyonlarca memuru ilgilendiren haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün açıkladığı idari izinlerle ilgili düzenleme, Remi Gazete'de yayımlandı.

İDARİ İZİNLİ SAYILACAKLAR

Yeni genelgeye göre, yönetici kadro ve pozisyonlarında çalışanlar hariç olmak üzere 60 yaş ve üzerinde olanlar ile Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği kronik hastalığı olanlar idari izinli sayılacak. Engelli personel, hamileler, yasal süt izni kullananlar 1 Haziran'da göreve başlayacak.

Buna göre, yönetici kadro ve pozisyonlarında çalışanlar hariç olmak üzere 60 yaş ve üzerinde olanlar, Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kronik hastalığı olanlar idari izinli sayılacak.

İdari izinli sayılanlar bu sürede görevlerini fiilen yerine getirmiş sayılacak. Bu personel amirinin izni dışında görev mahallinden ayrılamayacak ve hizmetine ihtiyaç duyulanlar göreve çağrılabilecek. Yeni genelge gereğince, engelli personel, hamileler, yasal süt izni kullananlar, 1 Haziran’da göreve başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kalksın 2020-05-30 12:26:07

artık kaldırılsın diğer çalışanların hakkına giriliyor. adam idari izinde ama normal hayatına izinde gibi devam ediyor. evde değil.

Avatar
Bedava maaş. 2020-05-30 17:24:32

Polis, asker, sağlık personeli, tüm işçiler işinde, maaşından bir kuruş eksilmeyen zaten normal zamanda da çalışmayan çalıştırılmayan, raporu olup olmadığı bile bir türlü belirlenemeyen personel evinde, sokakta gezmelerde tozmalarda. Haram zıkkım olsun.