banner388

Meslek lisesinde kanlı hesaplaşma: 1 ölü

Kastamonu'da meslek lisesi öğrencileri arasındaki tartışmada silahlar konuştu. Olayda 17 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti.

Meslek lisesinde kanlı hesaplaşma: 1 ölü

Kastamonu'da meslek lisesi öğrencileri arasındaki tartışmada silahlar konuştu. Olayda 17 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti.

29 Kasım 2018 Perşembe 10:10
Meslek lisesinde kanlı hesaplaşma: 1 ölü

Kastamonu Merkez Saçalar Mahallesinde bulunan Endüstri Meslek Lisesinde iki öğrenci arasında başlayan tartışmada silahlar konuştu. Olayda 17 yaşındaki lise öğrencisi, aldığı 4 kurşunla hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki Cihan Haylazoğlu ile daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen ve aynı okulda okuyan R.T. ile okul girişinde karşılaştı. Aralarında başlayan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Sinirlerine hakim olamayan R.T., yanında bulundurduğu silahla Cihan Haylazoğlu’na 4 el ateş etti. Vücuduna isabet eden mermilerle Cihan Haylazoğlu ağır yaralandı. 

Arkadaşlarının ve öğretmenlerinin haber vermesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık Ekipleri ile emniyet güçleri sevk edildi. Cihan Haylazoğlu 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Olukbaşı Anadolu Hastanesi’ne kaldırıldı. Cihan Haylazoğlu doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Haylazoğlu’nun cansız bedeni Kastamonu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Öte yandan arkadaşını silahla vurarak öldüren ve ardından kaçan R.T. avukatı aracılığı ile polis ekiplerine teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 29.11.2018 10:14
Anahtar Kelimeler:
KastamonuMeslek Lisesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 2018-11-29 11:18:43

Peki silahı nereden buldu temin edenin bulunduranin cezası ne oldu

Avatar
Lyl 55 2018-11-29 12:25:05

Bir hic uğruna gencecik yavrularimizin hayatları kararıyor.basta aileler ve ogretmenlerimize sesleniyorum.daha uyanık daha duyarlı olalım.anne ve babalarından fazla okulda öğretmenlerini gören ogrencilerimizin bu tartışmalar dan haberleri olmadığına inanamiyor insan.bir çocuk kolay yetismiyor.elimizi tasinaltina koyalım lütfen.sadece yazık oldu diyorum.

Avatar
Vatandaş 2018-11-29 17:40:47

Meslek liseleri bitirilmiş durumda.anadolu liseleri sınavlarından dolayı okumayla işi olmayan öğrencilerin doluştuğu okullar oldu.çocuk bakıcılığı yapılıyor.öğretmenlerin Allah yardımcısı olsun.az da çok kaliteli öğrenciler de var.

Avatar
ramazan 2018-11-30 10:03:15

vah gençler vah ...sizin yaşınız kaç daha ki aranızda bu davalar olabiliyor gençler okyuyun birileri zaten torpilli hayatta siz bari ekmek mücadelesi verin ve yükselin madem amcanız dayınız yok bari boş işlerle uğraşmayın ölen kardeşime rahmet dilerim ailesine sabır yapan çocuk da kendine yazık etmiş aeolun

Avatar
ıceman 2019-01-27 03:19:21

silahı nasıl sokmuş okula? meslek liseleri tehlikeli yerler.