banner388

Mehmet Şimşek: ‘’DEAŞ, Barbar Bir Terör Örgütü’’

Başbakan Yardımcısı DEAŞ’ın barbar bir terör örgütü olduğunu söyledi.

Mehmet Şimşek: ‘’DEAŞ, Barbar Bir Terör Örgütü’’

Başbakan Yardımcısı DEAŞ’ın barbar bir terör örgütü olduğunu söyledi.

16 Şubat 2017 Perşembe 17:52
Mehmet Şimşek:  ‘’DEAŞ, Barbar Bir Terör Örgütü’’

Başbakan Yardımcısı DEAŞ’ın barbar bir terör örgütü olduğunu söyledi. Mehmet Şimşek, gelecek günlerde DEAŞ tehdidinin ortadan kalkacağını vurguladı.

Terörle mücadelenin uluslararası boyutunun olduğunu dile getiren Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, “Bu konuda global bir koalisyon var, Türkiye de bu koalisyonda çok kilit bir rol oynuyor. Yani sahada, cephede bu şeytanla mücadele konusunda Türkiye işin içinde.

Ben şuna kesinlikle kaniyim; DEAŞ’ın tehdidi önümüzdeki günlerde kesinlikle ortadan kalkacak. Benzer şekilde PKK gibi başka terör tehditleriyle de karşı karşıya Türkiye’’ dedi

DEAŞ örgütünün Mısır’da köşeye sıkışmış olduğunu belirten Şimşek, Türkiye’nin o bölgelerde kontrolü ele geçirdiğini ifade etti. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek,. Yani biz burada konuşurken DEAŞ şu anda aslında ortadan kaldırılıyor. Ki bu örgüt çok ciddi terörist tehdit ve korku kaynağıydı dünyanın birçok yerinde. DEAŞ barbar bir terör örgütü. Bu konuda global bir koalisyon var, Türkiye de bu koalisyonda çok kilit bir rol oynuyor. Yani sahada, cephede bu şeytanla mücadele konusunda Türkiye işin içinde.

Ben şuna kesinlikle kaniyim; DEAŞ’ın tehdidi önümüzdeki günlerde kesinlikle ortadan kalkacak. Benzer şekilde PKK gibi başka terör tehditleriyle de karşı karşıya Türkiye. Suriye’de ve Irak’ta işlevsel bir hükumetlerin olmayışı bu örgütler için verimli bir zemin oluşturdu. Ancak bu altyapı da ortadan kaldırılmakta

Son Güncelleme: 16.02.2017 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.