banner388
banner390
banner410
banner408

Lise öğrencisi milletvekili aday adayı oldu

Rize'de 18 yaşındaki lise öğrencisi AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

banner269

Lise öğrencisi milletvekili aday adayı oldu

Rize'de 18 yaşındaki lise öğrencisi AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

04 Mayıs 2018 Cuma 09:35
Lise öğrencisi milletvekili aday adayı oldu

24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi Şubat’ın 26’sında doğan Rizeli 18 yaşındaki lise öğrencisi Ömer Aydın Öztürk, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

“AYNI ÖZELLİKLERİ TAŞIYORUM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı gün doğmanın kendisine özgüven verdiğini belirten Milletvekili Aday Adayı Ömer Aydın Öztürk “Bu benim hem karakterime yansıdığını ve Cumhurbaşkanımız ile aynı özellikleri taşıdığımı düşünmeme sebep oldu. Onun arkasından gelen genç nesil olabileceğime inanıp, onun yaptıklarını devam ettirerek, geliştirerek arkasından gelebileceğimi düşünüyorum” dedi. 

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

18 yaşını dolduranlara verilen seçilme hakkıyla ilgili konuşan Ömer Aydın Öztürk “Bana böyle bir hak tanındığı için teşekkür ediyorum. Zaten çocukluğumdan beri hep liderlik ruhuna sahip bir insandım. Her zaman siyasetçi olmak istiyordum ama ne yapacağımı bilmiyordum. Bu tanınan hak bana bir öncülük yaptı ve bende gidip aday adaylığı için başvuruda bulundum. Bunun için hazırı, gençlerin gözü ve kulağı olmak istiyorum, mecliste oturmak için bekliyorum” diye ifade etti.

“AİLEM BENİ DESTEKLİYOR”

Ailesinin kendisini desteklediğini belirten Öztürk “Ailem zaten 3 kuşaktan beridir siyasi partimi destekleyen bir aile. Bu yüzden aday adaylığımı çok güzel karşıladılar Aday adayı olacağımı öğrendiklerimi ve beni her zaman destekleyeceklerini söylediler. Arkadaşlarım da her zaman benimle birlikte, bana destek olup arkamda durabileceklerini söylediler” ifadelerini kullandı. 

“ANKARA’YA YERLEŞECEĞİM”

Seçildiği taktirde eğitimine de devam edeceğini söyleyen Öztürk “Seçilme gibi bir olasılığım olursa eğer bende Ankara’ya yerleşeceğim. Orada okuluma devam edeceğim. Eğitimle ilgili hayallerime orada devam edeceğim. Her hangi bir üniversitenin siyasal bilimler fakültesinde eğitimime devam edeceğim. Bu tamamen hayatımın odak noktası olacak ve bununla devam edeceğim” dedi.

“LİDER RUHLU”

Ömer Aydın Öztürk’ün arkadaşı Özlem Elif Kanbur ise “Tabi ki hiç beklenmedik bir olay bir telefon alıyorsunuz ‘Ben aday adayı oldum’ diye. İnsan gereği çok şaşırdım, heyecanlandım ama çok güzel bir duygu. Herkes telefon almıyor ‘Ben aday adayı oldum’ diye. Bana bu duyguyu yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum. Kendisi ile 4 yıldır beraberiz. Kendisinin karakteristik olarak cesaretine, lider ruhuna, medeniyetine her şekilde güveniyorum. Başaracağına inanıyorum, okulumuza ve bütün gençlere örnek olacağını da biliyorum. Gittiği bu yolda arkadaşımı sonuna kadar destekliyorum. Umarım kazanır ve bizim de gözümüz kulağımız olur” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.