banner388

Lider Trabzonspor

Ligin ilk yarısında aldğı başarısız saha sonuçlarıyla ligde en kötü performanslarından birini yaşayan bordo mavili ekip, ligin ikinci yarısıyla birlikte yükselişe geçti. 

Lider Trabzonspor

Ligin ilk yarısında aldğı başarısız saha sonuçlarıyla ligde en kötü performanslarından birini yaşayan bordo mavili ekip, ligin ikinci yarısıyla birlikte yükselişe geçti. 

13 Şubat 2017 Pazartesi 10:33
Lider Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında lider Trabzonspor

Devre arasının bitimiyle start alan Süper Lig, geride bıraktığı 4 haftada ilginç sonuçları da beraberinde getirdi. Ligin ilk yarısında aldğı başarısız saha sonuçlarıyla ligde en kötü performanslarından birini yaşayan bordo mavili ekip, ligin ikinci yarısıyla birlikte yükselişe geçti. 

İkinci yarının lideri Trabzonspor

Ligin ilk yarısında yaşadığı yönetimsel zorluklar, futbol oyunu anlamında kötü bir oyunun sergilenmezi beraberinde olumsuz sonuçları da getirdi. Devre arası dönemde yapılan başarılı transferlerle yeniden çıkışa geçen Trabzonspor 4 maçta 12 puan toplayarak ligin ikinci yarısı baz alındığında lider konuma geldi.  4 maçta 12 puan toplayan Trabzonspor’u, 10 puan ile Antalyaspor, 9 puan ile Beşiktaş ve Karabükspor takip etti.

Karadeniz temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenmesine rağmen ikinci yarıda gösterdiği performansla zirve yarışı veren Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi geride bıraktı. İlk yarıda önemli puan kayıpları yaşayarak zirveden uzaklaşan Trabzonspor’un 2. yarıdaki bu çıkışı gelecek sezonki hedeflerine ulaşma noktasında önemli bir yol haritası çizecek.

İkinci yarıda 7 sıra yükseldi

Trabzonspor ligin ilk yarısında oynadığı  5 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyetlik bir performansla 18 puan toplamış ve 13. sırada yer almıştı. Devre arasının bitimiyle yeniden start alan ligde adete fırtına gibi esmeye başlayan Trabzonspor, 4 galibiyet elde ederek 12 puan toplayarak 7 basamak yükseldi ve 6. sıraya yerleşti.

Son Güncelleme: 13.02.2017 10:47
Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporSüper Lig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.