banner388

Lider Sahaya Çıkıyor

Beşiktaş bu akşam sahasında ligin güçlü ekiplerinden Konyaspor’u ağırlıyor

Lider Sahaya Çıkıyor

Beşiktaş bu akşam sahasında ligin güçlü ekiplerinden Konyaspor’u ağırlıyor

30 Ocak 2017 Pazartesi 10:14
Lider Sahaya Çıkıyor

Liderliği devam ettirmek istiyor

Geçen hafta liderliği eline geçiren Beşiktaş, bu akşam sahasında Konyaspor’u ağırlıyor. 41 puanla Spor Toto Süper Lig’de zirvede yer alan siyah beyazlılar zor lu karşılama sonrası 3 puanı daha hanesine yazdırarak liderliğini devam ettirmek istiyor.

Vodafone Arena büyüsü

Beşiktaş’ın yeni stadı açıldığı günden bu yana sahasında hiç yenilmeyen siyah beyazlılar Konyaspor maçına da mutlak favori olarak çıkıyor. Şampiyonluk yolunda yarıştığı Başakşehir ve Galatasaray’ın haftayı kayıpsız kapatması Beşiktaş’ın da kazanması halinde aradaki puan farkını koruyacağı anlamına gelirken Fenerbahçe’nin yenilgisi sonrası Beşiktaş kazandığı takdirde sarı lacivertlilerle aradaki puan farkını 9’a çıkaracak.

Maç öncesinde oyuncularını sık sık uyaran tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, futbolculara stresle mücadele anlamında destek çıkarak dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Şenol Güneş,  “Ligde bu saatten sonra kolay maç zor maç diye bir ayrım yok. Her maçı kazanmalıyız. Konya da bu ligin en iyi takımlarından biri. Kesinlikle hata istemiyorum” dedi. 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.