banner388

Kütüphanede şort polemiği

Gençlik Spor İl Müdürü de olayla ilgili açıklama yaptı. Detaylar...

Kütüphanede şort polemiği

Gençlik Spor İl Müdürü de olayla ilgili açıklama yaptı. Detaylar...

11 Haziran 2020 Perşembe 19:58
Kütüphanede şort polemiği

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 20 yaşındaki M.U., Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Gebze Gençlik Merkezi kütüphanesinde giydiği şort nedeniyle sorunun odağı oldu.

Kocaeli Gebze’de, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Merkezi Kütüphanesi’ne giden genç bir kadın iddialara göre güvenlik görevlisi tarafından 'Bir daha kütüphaneye şortla gelmemesi' konusunda uyarıldı. Konuyla ilgili konuşan M.U. Bana, 'Bacakların belli oluyor. Şortla gelme’ dediler” dedi. Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimar, konuyla ilgili inceleme başlattıklarını bildirdi.

"BAKIŞLARIN DEĞİŞTİĞİNİ FARK ETTİM"

Güvenlik görevlisi tarafından ‘Bir daha buraya böyle gelme' diye uyarıldığını söyleyen M.U.,  “3-4 gündür şort giyiyordum. Bakışların değiştiğini fark etmeye başladım. Dün güvenlik görevlisi yanıma geldi. Müdür beyin talimatıyla geldiğini söyledi. ‘Yanlış anlama ama böyle giyinmen hoş değil' dedi. Hatlarımın, bacaklarımın çok belli olduğunu söyledi." dedi.

"BAŞKA YERDE GİY BURADA OLMUYOR"

Güvenlik görevlisinin “Bizim müdür beyimiz bu tarz şeylerden rahatsız oluyor” şeklinde konuştuğunu ifade eden M.U.:

"Ben şort giymeye devam edeceğimi söyledim. Onlar gibi düşünmediğimi anlattım. ‘Başka yerde giy. Burada olmuyor, burada giyme' dediler. ‘Tamam' dedim konuyu kapattım. Bugün kütüphaneye gitmedim. Yarın tekrar gideceğim. Ve yine şort giyeceğim. Bir yanlış anlaşılma söz konusu yalnız onu düzeltmek istiyorum. Beni kütüphaneden çıkarmadılar. Uyardılar. Ancak bu bile başlı başına büyük bir yanlış."

"ABARTILDIĞI GİBİ DEĞİL"

Konuyla ilgili Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Cintimar: “Olayla ilgili bir inceleme başlattık. Abartıldığı gibi bir durum söz konusu değil. Çocuğumuz rencide edilmemiş ve dışarı atılmamıştır. Güvenlik görevlisi bir kadın arkadaşımız kapı önünde sigara içerlerken sohbet esnasında uyarıda bulunmuş. Konuyla ilgili inceleme tamamlandıktan sonra resmi açıklama yapacağız” diye konuştu."

Kaynak: Sözcü

Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2020-06-11 20:11:17

Altı üstü kütüphane. İbadethane falan değil. Bu heriflerin aklı fikri belden aşağıda.

Avatar
ayla kutman 2020-06-11 23:45:49

mudur bey derhal gorevden alinmali..kutuphane disinda baska seylerle ilgileniyor acil ..tedavi edilmelidir..

Avatar
Mesut Kalyoncu 2020-06-12 03:49:46

Ne isterse onu giysin isterse hiç giymesin maneviyat sadece sokaktada gördüğü hayvanları aşk böceği gibi baksın hergunde aynı şortu giymesin tamam

Avatar
Ayfer 2020-06-12 11:01:09

Adap ve usul vardir orasi bir kutuphane kurallari var ses yapmama gibi.dikkat dagitir neden baska yerlere cekiliyor bi bayan olarak beimde dikkatim dagilir

Avatar
tavır 2020-06-12 09:05:30

yerine göre davranmak giyinmek konuşmak lazım. her yere her kıyafetle de gidilmez.

Avatar
samsunlu 2020-06-12 09:07:29

evet böyle yerlere şort ile giremezsiniz eskiden atalarımız yatakta bile bu şekilde yatmaz iken bu nesil bu şekilde sokakta geziyor edep yahu......

Avatar
maşuk 2020-06-12 10:01:28

müdür müdür kızın yaşında cocuğun bacakları hatları sana mı kaldı ne bakıyorsun dön önüne işine bak demekki orada boş vaktin cok boş otur salla başı al maşı durumunda olduğunu görduk butun vatandaş halk olarak namus bekcılığı degıl kendı görevını yap cami degıl orası kardesım ısteyen ıstedığını gıysın ayrıştırma ınsanları barışcıl ol terbıyesızlık yapan ben degılım :)

Avatar
Kadir 2020-06-12 11:41:04

Neyapmis adam gayet normal sekilde uyaremis rusvet yeiyse gorevi kotuye kullandiysa alinir bunu baska yere cekmeye gerek yok tamamen kurallarla kisisel edeble alakali bir durum