banner388

Kübra Tozlu'dan 13-19 Eylül haftalık burç yorumları

Yeni ay etkisi devam ediyor üretkenlik devam etmekte değişken koşulları yönetmek doğruyu bulmak özgür olmayı isteme. Desteklendiğimiz alanlar; alım-satım, başvurular, iletişim-sözleşmeler ve anlaşmalar alanlarını değerlendirmemiz gereken bir hafta. Dengeyi yakalamakta zorluklar yaşayabiliriz. Aynı konulara takılıp kalmamalıyız, takıntı yapacağımız düşüncelerden uzak kalmaya çalışmalıyız. 

Kübra Tozlu'dan 13-19 Eylül haftalık burç yorumları

Yeni ay etkisi devam ediyor üretkenlik devam etmekte değişken koşulları yönetmek doğruyu bulmak özgür olmayı isteme. Desteklendiğimiz alanlar; alım-satım, başvurular, iletişim-sözleşmeler ve anlaşmalar alanlarını değerlendirmemiz gereken bir hafta. Dengeyi yakalamakta zorluklar yaşayabiliriz. Aynı konulara takılıp kalmamalıyız, takıntı yapacağımız düşüncelerden uzak kalmaya çalışmalıyız. 

14 Eylül 2021 Salı 10:27
Kübra Tozlu'dan 13-19 Eylül haftalık burç yorumları

Koç ve yükselen koç;

Geçmişi çok sorgulayabilirsiniz. Miğde problemleri yaşayabiliriz. ikili ilişkilerde tartışmalar, anlaşmazlıklar, söz konusu olabilir. Kariyer ve yapmak istediğiniz konularda destekleniyorsunuz fakat ortak kaynaklar ödemeler kredilerde engeller yaşanabilir beklenen paraların gelmemesi gecikmesi durumları olabilir kariyer alanında dönüşmeye şey olacaksınız kararlarınızı tekrar sorgulayacaksınız

Boğa ve yükselen boğa

Belirsizlikler karmaşıklıklar yaşayabiliriz. Destek olmanız gereken bir yakınınız olabilir. Yoğun duygular içerisinde kaybolmamaya dikkat etmelisiniz. Sonradan oluşabilecek sıkıntı ve zorlukları yaşamamak için önemli işlerinizi ve yarım kalmış işlerinizi bitirmelisiniz. Temponuz artıyor. Bazı tartışmalar ve sağlık sorunları yaşanabilir. bel ve böbrek ile ilgili sağlık sorunları, ikili ilişkilerde küçük problemler, parasal kaynaklar da problemler yaşanabilir. Anne tarafı akrabaları ile anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yeni iş fırsatları  doğabilir.

İkizler

Denge kurmakta zorluklar yaşanabilir. hayalperest olacağınız bir hafta, yüzleşmekten kaçtığınız konular ile yüzdeşebilirsiniz. Anne ve baba akrabaları arasında kalma veya bazı sorunlar ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Geçmişinize gidip çözülmemiş olayları çözme isteği olabilir. libidonuz artıyor. Uyku düzeniniz bozulabilir. İş ortamında veya sağlıksal ufak problemler yaşanabilir. Duyguları çok yoğun ve çok uçlarda takıntılara gidecek kadar kendinizi kaybetme olasılığınıza dikkat. Eğitim ve seyahat fırsatları doğabilir.

Yengeç

Dalgınlıklara dikkat etmelisiniz. Kanma ve kandırılmak durumları yaşayabilirsiniz. Kurban psikolojisine çok kolay düşülebilir. Ev içerisinde tartışmalar yaşanabilir. Evinizi taşıyabilir, yeni eşya veya yeni düzen oluştarabilirsiniz. Anne ve baba sağlığı ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yakın birinden destek görebilirsiniz. Duygusal olarak değil mantıklı kararlar almaya çalışmalısınız. İlişkilerde ortaklıklarda anlaşmazlıklar yaşayabilir. Finansal olarak desteklendiğiniz bir dönem.

Aslan

Kandırılma durumları içinde kalabilirsiniz. Bu süreçte tanıdıklarınızda dahil kimseye borç vermemelisiniz. Yakınlarınızın problemleri ile ilgilenmek isterken tartışmaların içine çekilebilirsiniz. Teknolojik gereçlerde bozulmalar olabilir. Kendinizi güçlü bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Eviniz içinde huzursuzluklar problemler yaşanabilir. Kendinizi ifade etmekte zorluklar olabir fakat eş veya partnerden destek görebilirsiniz. 

Başak 

Kime ve neye inanmalıyım? Bu iş-ilişki benim için doğru mu? soruları ile kendinizle yüzleşmeler yaşayacaksınız. Parasal aksaklıklar olabilir. Para harcama eğiliminiz artabilir. Net kararlar alabilir, hırs ve tutkunuz artabilir. Daha iyisini hak ettiğinizi, daha iyi yerlere gelmem gerek düşüncelerinde kaybolabılırsınız. Arkadaşlıklarınızdan, sosyal medya veya kendi çevrenizden insanlar ile yeni imkanlar doğabilir yeni anlaşmalar yapılabilir. Yeni iş fırsatları elde edilebilir. Sağlıkla ile ilgili güzel haberler alınabılır. 

Terazi 

Kuruntu ve endişe içerisinde çok fazla zihin yorabilirsiniz. Herkese, her şeye ve her söylenene inanmamanız gereken bir zaman kaldırılabilirsiniz. Ne yapmak istediğinize karar verebileceğiniz bir zaman.ilişkiler üzerine çok düşünüp net kararlar alabilirsiniz. Ev,aile, partnerlerden baskılar görebilirsiniz. İlişkiniz yok ise yeni ilişkiler gündeme gelebilir ve spora başlayabilirsiniz.

Akrep 

İlişkilerde belirsizlikler olabilir. Zihin olarak dağınık olabilirsiniz. İçinize dönüp kendinizi sorgulayabilir ve çözüm bulabilirsiniz. Yeni kararlar alıyorsunuz. Arkanızdan işler çevriliyor olabilir. Farkındalıklar yaşayacağınız bir dönem. Aşk ve ilişki isteğiniz daha da artıyor. Sevilmiyor hissine kapılabilirsiniz. Düşünceleri takıntı haline getirebilir kendinize zarar verebilirsiniz. Aile büyüklerinden destek alabilirsiniz. Size baskı kurmak isteyen insanlara maruz kalabilirsiniz. 

Yay

Kariyerinizi odaklanıyorsunuz. Fedakarlık yapmanız gereken konular olabilir. Yeni anlaşmalar ve yeni konuşmalar yapılabilir. Tartışmalar, küçük krizler yaşanabilir. Çevrenizden destek görebilirsiniz. sosyalliğiniz artıyor. Para, kariyer ve iş konulara fazla kafa yorup takıntı haline getirebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde anlaşmazlıklar ve maddi konularda tatsız tartışmalar yaşayabilirsiniz. Yeni fırsat ve yeni bakış açısı edinebilirsiniz.

Oğlak

Hayalperestsiniz.  Zihinsel olarak dağınık bir enerji içerisinde olabilirsiniz. Toplumdaki yeriniz önem kazanıyor ve söz sahibi olma isteğiniz artıyor. Çatışmalar yaşayabilir agresif bir tutum sergileyebilirsiniz. Hayat temponuz artıyor. Kendi istekleriniz konusunda çok fanatik olup baskıcı olabilirsiniz. Takıntılı bir ruh hali içine girebilir ve kendi kendinizi manipüle edebilirsiniz. İş ve çalışma alanlarınıza bereket geliyor kazançlarınız artıyor olacak.Yalnızlık hissiyatı içerisinde olabilirsiniz.

Kova

Harcamalarda belirsizlikler, karmaşalar yaşanabilir. Korkular, endişeler ile yüzdeşebilirsiniz. Gizli saklı olana çekim duyabilir, yeni eğitimler alınabilir. Hedeflerinize ulaşılabilirsiniz. Para ve cinsellik konularında takıntılar ortaya çıkabilir. Sağlıksal problemler sizi biraz zorlayabilir. Sorumluluklarınızın farkına varıp kendi kendinizi kısıtlayabilirsiniz. Bazı engel ve aksilikler yaşayabilirsiniz.

Balık 

Bir çok duyguyu aynı anda hissediyor olabilirsiniz. Ortak parasal kaynaklar ve ortak kararlar ile hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. Yaşayacağınız kriz ve aksilikler sizin dönüşümünüzü-değişimizi destekliyor. Her alanda almanız gereken önemli kararlar dönemindesiniz.

Ameliyatlar veya operasyonlar geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınız artıyor. Psikolojik olarak iniş-çıkışlar yaşanabilir. Hırs ve motivasyonunuz artıyor. Gelecek planları için harekete geçiyorsunuz  fakat biraz zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 

İyi haftalar dilerim..

Astrolog Kübra Tozlu

Son Güncelleme: 21.09.2021 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.