banner388

Kötü Sonuçlar Maddi Zararda Getiriyor

Fenerbahçe’nin ligde aldığı kötü sonuçlar futbolcuların piyasa değerinin de etkiliyor

Kötü Sonuçlar Maddi Zararda Getiriyor

Fenerbahçe’nin ligde aldığı kötü sonuçlar futbolcuların piyasa değerinin de etkiliyor

30 Ocak 2017 Pazartesi 14:16
Kötü Sonuçlar Maddi Zararda Getiriyor

Fenerbahçe, ligde gösterdiği performansla şu ana kadar 19 maçta 4 mağlubiyet alması şampiyonluk yolunda büyük yara almasına neden oldu. Rakiplerinden puan olarak geride kalan Fenerbahçe, maddi anlamda da zarar görmeye başladı

Geçen sene 19.hafta itibariyle 46 puan toplayan sarı lacivertliler bu sezon 35 puanda kalması takım değerinde de negatif bir etkiye neden oldu. Sezon başlarken piyasa değeri 159 milyon 750 bin Euro olan Fenerbahçe’nin güncel değeri 142 milyon 550 bin Euro’ya düştü.

Değer kaybı 21 milyon euro

Takımında yer alan futbolcuların 17’sinde piyasa değeri olarak düşü gözlemlenirken en fazla değer kaybeden oyuncularda Vander Wie, Fenrnandao göze çarpanlar arasında. İki futbolcuda 2.5 milyon Euro değer kaybı izlenirken Sarı-lacivertlilerde 17 futbolcunun toplam değer kaybı 21 milyon 700 bin Euro oldu.

Değer yükselten oyuncular klasmanın Simon Kjaer ve Hasan Ali Kaldırım ön sıralarda geliyor. Hasan Ali Kaldırım’da 1 milyon Euro, Kjaer’de ise 1.5 milyon Euro değer artışı gözlendi.

Geride kalan haftalarda takımın göstereceği performans şimdiden merak konusu olurken ilerleyen süreçte sarı lacivertlilerin puantajda nasıl bir durum içerisinde yer alacağı beklenmeye başladı. 
 
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberFenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.