banner388

Kırmızıgül, İddialara Yanıt Verdi

Mahsun Kırmızıgül, yeni vizyona girecek olan filmi için gelen tepkilere yanıt verdi.

Kırmızıgül, İddialara Yanıt Verdi

Mahsun Kırmızıgül, yeni vizyona girecek olan filmi için gelen tepkilere yanıt verdi.

12 Ocak 2017 Perşembe 16:15
Kırmızıgül,  İddialara Yanıt Verdi

Mahsun Kırmızıgül yeni vizyona girecek olan ''Vezir Parmağı'' filmi için gelen tepkilere yanıt verdi. 25 Ocak tarihinde sinemalarda gösterime girecek olan film için, terör örgütü PKK’nin propagandasını yapıyor iddiaları üzerine sanatçıdan cevap geldi.

Mahsun Kırmızıgül’ün yapmış olduğu açıklama şu şekilde  ‘’ PKK’’ nın kadrosu dedikleri ekipte 64 saygıdeğer oyuncu var. Asılsız haberde kullanılan fotoğraf  2005’de Atv için Kuzey Irak Zaho’da çektiğimiz  ‘’Aşka Sürgün’’ dizisinden alınmıştır.’’

Kırmızıgül, hayatı boyunca her zaman barıştan yana olduğunu bunu da bundan önce gerçekleştirmiş olduğu her çalışmasında, yaptığı tüm işlerde insanları birbirine yakınlaştırmak için mücadele verdiğini söyleyerek ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatansever 2017-01-12 21:23:21

Kırmızıgül vatan hainin daniskası

Avatar
manam61 2017-01-13 06:02:48

bizde yedik mahsunnnnnnnnnnnn