banner388

Kilis Kent Merkezine Yine Roket Düştü!

Kilis kent merkezine roket düştü. Yaralıların olduğu öğrenildi.

Kilis Kent Merkezine Yine Roket Düştü!

Kilis kent merkezine roket düştü. Yaralıların olduğu öğrenildi.

02 Mayıs 2016 Pazartesi 19:57
Kilis Kent Merkezine Yine Roket Düştü!

Edinilen bilgiye göre, Suriye'nin IŞİD kontrolündeki Cerablus kentinden ateşlenen bir Katyuşa füzesi, Kilis kent merkezinde Kazımkarabekir Paşa Mahallesi'nde bulunan bir eve isabet etti. Balkondan evin içerisine giren roket, evde yangına sebep oldu. Yangın olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü. Evin önünde bulunan ve şarapnel parçası isabet eden 1 kişi yaşamını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Çevredeki binalarda büyük hasar meydana gelirken, olayın ardından bölgeye çok sayıda kurtarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Mahallenin elektrik ve doğalgazı da kesildi.
Mahalle sakinleri ile bölgede güvenlik önlemleri almak isteyen güvenlik güçleri arasında kısa süreli tartışma ve arbede yaşandı. 


 

Son Güncelleme: 15.05.2016 11:09
Anahtar Kelimeler:
SaldırıPolisRoketKilis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.