banner388

KDV sistemi değişebilir

Maliye Bakanı Naci Ağbal, KDV'de belirli planlamalardan söz etti.

KDV sistemi değişebilir

Maliye Bakanı Naci Ağbal, KDV'de belirli planlamalardan söz etti.

06 Haziran 2017 Salı 11:25
KDV sistemi değişebilir

Bakan Ağbal'ın yapmış olduğu açıklamasında 2017 yılının bir önceki yıldan daha da verimli geçeceğini ifade ederken ekonomide gelişen sürecin ollumlu sinyaller verdiğini söyledi.

2017 yılı için belirlenen hedefler arasında talepte-üretimde-yatırımda-istihdamda güçlü bir toparlanma ön görüldüğünü belirtti. Maliye Bakanı Naci Ağbal, son 14 yıllık süreçten bahsederken Türkiye'nin ekonomik olarak başarılı olduğunun altını çizerken ekonomik temellerin sağlam bir şekilde oluşturulduğu ve olası şoklar karşısında güçlü bir şekilde durabilmeye hazır olduğunu söyledi.

İngiltere'nin doğru bir tercih olduğunu söyledi

Üretim üzerindeki KDV yükünden de söz eden Maliye Bakanı Naci Ağbal, amacının İngiltere'de ki KDV sisteminin nasıl çalışıyorsa Türkiye'de de aynı şekilde olmasını istediğini belirtti. Anglosakson ülkeler içinde İngiltere'nin dooğru bir tercih olduğunu vurguladı.

Kaynak: Yeni Şafak-Haber 7

Anahtar Kelimeler:
Kdv
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.